Lidia Fecioru, leac pentru depresie: „îi putem spune chiar planta fericirii”

Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară leacul pentru depresie.

 

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat beneficiile sunătoarei pentru creier. 

Potrivit bioenergoterapeutului, sunătoarea poate avea un efect benefic asupra memoriei, dar poate și un ajutor în stările de depresie. 

Lidia Fecioru, leac pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge: „Se prepară foarte simplu”

„Sunătoarea este un tratament antidepresiv care stimulează eliminarea de serotonină. De fapt, îi putem spune chiar planta fericirii.

Atunci când suntem într-o situație grea, trecem printr-o perioadă grea a vieții noastre și avem senzația că ne prăbușim, e bine să bem 3 cești de ceai de sunătoare pe zi.

Mai există și tinctura de sunătoare. Putem lua 20 de picături de 3 ori pe zi.

Sunătoarea o putem da și copiilor, mai ales atunci când sunt în perioada examenelor. Inclusiv nouă, celor care nu mai avem ținere de minte.

Ceaiul din această plantă este interzis femeilor însărcinate. Pentru că stimulează fotosinteza, nu avem voie să stăm la soare atunci când facem cură cu ceai sau tinctură de sunătoare. 

Este o minune de plantă, pe care noi călcăm de foarte multe ori. Crește peste tot și ne putem folosi de ea oricând. 
Putem înlocui orice ceai pe care îl bem dimineața, la prânz sau seară cu ceaiul de sunătoare.”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3. 

Leac pentru afecțiunile glandei tiroide. Lidia Fecioru: "Este o băutură foarte interesantă din mei, secară şi hrişcă”

Exercițiu pentru cei care au atacuri de panică

 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cinci exerciţii pentru cei care au atacuri de panică.

Lidia Fecioru, leacul care ține bătrânețea la distanță. Care este ingredientul minune pe care oricine îl are în bucătărie

"E un exerciţiu pe care să îl facă cei care au atacuri de panică. Când avem un atac de panică, avem cinci lucruri de făcut foarte repede.

Trebuie să stabilim cinci lucruri pe care le vedem foarte bine. 

Patru lucruri pe care le putem atinge în jurul nostru.

Trei lucruri pe care le putem auzi. Adică merge televizorul.Trebuie să ne concentrăm să auzim televizorul, sau să auzim o salvare de afară, sau vorbește cineva în jurul nostru.

Două lucruri pe care le putem mirosi. 

Și un singur lucru pe care îl putem gusta. Ceva dulce, sărat, acru, amar, acru. Asta trebuie să facem când avem atac de panică.

Deci, ne concentrăm să vedem lucrurile împrejur. Lumea de obice închide ochii și se strânge, se crispează și atunci e bine să facem aceste lucuri. Această tehnică se numește împământare. 

Ne conectăm, ne împământăm și făcând aceste lucruri, noi aruncăm creierului nostru, o mingiuță și îi distragem atenția stării noastre. Creierul nostru controlează imediat starea și ieșim repede din atacul de panică. Sunt foarte mulți care au pățit asta în stradă. Încercăm să ne așezăm jos și stabilim ce să vedem", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", de la Antena 3. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 iul 2021, 09:27 | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience