Lidia Fecioru, leacul care ține bătrânețea la distanță. Care este ingredientul minune pe care oricine îl are în bucătărie

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este ingredientul minune din bucătărie, care ține bătrânețea la distanță.

În cadrul rubricii "Leacul zilei ", de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit  cum să ne menținem sănătoși și veșnic tineri. Secretul constă în cristalizarea orezului. Acest remediu este benefic pentru organism și ne ajută la curățarea eficientă a intestinelor.

„O să vă dau un sfat împotriva îmbătrânirii și de întreținerea sănătății. Se ia orez atâtea linguri ce vârstă avem, se pun într-un borcan și turnăm apă clocotită peste. Îl lăsăm să se răcească, apoi băgăm la frigider. De dimineață scurgem apa și scoatem o lingură de orez cu vârf și îl punem la fiert în apă, 3-4 minute.

Și apoi îl mâncăm. Bobul de orez rămâne ca un cristal. Acest orez nu se absoarbe în stomac, ci în intestin și scoate de acolo toate rezidurile. Este foarte bun pentru a ne menține sănătoși și tineri. Mâncăm dimineața pe stomacul gol și să încercăm să nu mâncăm 3 ore ca să poată să acționeze. Mâncăm câte zile avem orez în borcan. E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit” a declarat Lidia Fecioru la Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Citește și: Cum scapi de bocajele mintale. Lidia Fecioru explică: "Problemele în viață vin din cauza unui blocaj în destin"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel