Lidia Fecioru, leac pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge: „Se prepară foarte simplu”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară leacul pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat beneficiile unui amestec simplu, ușor de preparat, asupra sănătății.

Potrivit bioenergoterapeutului, această combinație poate avea un efect benefic asupra vasele de sânge, dar poate și un ajutor în stările de anxietate. 

„Vasele noastre de sânge au tendinţa să facă depuneri pe ele şi un leac foarte bun, o soluţie foarte bună pentru a scăpa de acele depuneri pe vasele de sânge o avem la îndemână.

Se face cu seminţe de mărar, miere şi rădăcină de valeriană.

Se prepară foarte simplu. Se pune 100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană măcinată, doi litri de apă fierbinte. Amestecăm seminţele cu valeriana, turnăm doi litri de apă fierbinte, într-un borcan de trei litri.

Lăsăm să se răcească până la 40 de grade, şi apoi punem două linguri de miere.

Învelim foarte bine borcanul, ca atunci când facem compot şi îl lăsăm o zi. După care, acea soluţie pe care o avem, bem câte o lingură mare, cu jumătate de oră înainte de fiecare masă.

Cura de tratament este de 20 de zile, facem pauză 10 zile şi apoi mai facem o cură de 20 de zile şi atât. Borcanul poate să stea oriunde apoi.

Ne poate ajuta şi la liniştire valeriana”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

 

Florile de garofiță, leac pentru impotență

 

Florile de garofiță nu sunt doar decorative și frumos mirositoare, ci sunt un foarte bun protector ambiental, eliminând energiile negative. Totodată, garofițele sunt bune pentru sănătate, spune Lidia Fecioru.

 

Cum se prepară

 

Două lingurițe de petale mărunțite, peste care se toarnă un pahar de apă clocotiă, se lasă acoperit timp de 20 de minute. Amestecul obținut se strecoară și se bea câte două-trei linguri cu 15 minute înainte de masă. Dacă luăm 3 mese zilnic, de 3 ori luăm amestecul, potrivit Antena 3. 

Această băutură poate avea efecte benefice asupra mai multor afecțiuni: impotență, frigiditate, sistemul nervos, stres, ulcere, gastrite, nevralgii. 

E un fel de panaceu, nu spun că vindecă, dar calmează și ajută, pentru că "noi dacă intrăm cu natura în armonie, ea obligatoriu ne va răsplăti".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel