Lidia Buble, atacată într-un restaurant din Franța. Motivul pentru care o femeie s-a năpustit asupra ei: „La ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia”

Sursă foto: Instagram/ Lidia Buble
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Lidia Buble

Lidia Buble s-a simțit în pericol într-un restaurant din Saint-Tropez. Aflați cum a reacționat artista în fața atacului necunoscutei.

Lidia Buble este una dintre vedetele care își doresc o familie numeroasă. Ea provine la rândul ei dintr-o astfel de familie, iar tatăl ei este pastor. Având parte de un real succes în industria muzicală, Lidia Buble nu are regrete și este împăcată cu trecutul său. Artista a simțit nevoia unei vacanțe, iar cu ocazia verii ea a petrecut în Saint-Tropez, pe Coasta de Azur, în Franța.

A fost atacată într-un club din Franța

Fiind în toiul distracției, vedeta a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut într-un club din locația menționată. Artista a fost asaltată cu mâncare și băutură în urma unui scandal. Deși nu cunoaște detaliile, pare că scopul scandalului a fost distrugerea ținutei sale, din invidie.

„Să vedeți ce am pățit aseară. Am ieșit în oraș și stând la masă, la un moment dat m-am ridicat și eu ca orice om din restaurant care se mai mișca stânga, dreapta. Oameni buni, deci ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, că sunt șocată până în ziua de azi. Când îmi trece o franzelă pe lângă cap, mai stau un pic, simt un jet pe picioare, dar cu viteză așa.

Zic ce Doamne iartă-mă… mă uit… ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean cu apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. Când colo, o femeie, de gelozie că m-am ridicat în tată splendoarea mea, să mă mișc că am stat prea mult jos…

Eu și cu Daiana ne-am întors că nu înțelegeam ce se întâmplă, că pe lângă mine mai erau și alte femei care dansau. Când colo, una în spatele meu, ce mare satisfacție pe ea că a dat cu franzela și cu două pahare de șampanie, era foarte fericită, însă ciuda mare a venit că ea, de fapt, voia să-mi dea în față sau pe haine, dar, nu m-a nimerit decât pe picioare și franzela a trecut așa cu viteză pe lângă mine.

Eu am rămas șocată. Tot restaurantul se uita la femeia aia, pentru că nu înțelegea reacția ei nimeni. Boală grea gelozia asta, ce să faci…(…) Noi am rămas șocate, tot restaurantul se uita la ea că nu înțelegea nimeni. Oare mai mergem la plajă azi? Să nu plecăm bătute de aici. Avem trening să ne luăm pe plajă? Apropo, o să postez niște poze acum, cred că sunt un pic cam sexy, dar asta e, ce vină am eu?”, a mărturisit Lida Buble, în mediul online.

Lidia Buble, împreună cu Horațiu Nicolau?

Cu ocazia mai multor evenimente mondene, Lidia a fost zărită în ipostaze care au stârnit multe întrebări. Ea a fost surprinsă alături de afaceristul Horațiu Nicolau care este mai mare cu aproape 30 de ani decât ea.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită.”, a spus vedeta, în cadrul emisiunii de la radio, potrivit Elle.ro

Vezi și: Lidia Buble, declarație uimitoare în urma presupusei relații cu Horațiu Nicolau: „Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu”

Vezi și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau. Misterul relației lor este dezvăluit într-o fotografie recentă

Vezi și: Lidia Buble iubește din nou. Artista ar forma un cuplu cu Horațiu Nicolau, milionarul de 61 de ani

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 aug 2023, 17:24 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience