Lena Miclăuș a băut timp de 17 zile doar apă, deși era însărcinată cu fiul ei. De ce a luat această decizie: „Este un sacrificiu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lena Miclăuș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lena Miclăuș, instagram

Lena Miclăuș a vorbit despre decizia pe care a luat-o, în momentul în care era însărcinată cu fiul ei. 

Lena Miclăuș a făcut dezvăluiri neșteptate în cadrul unui podcast. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că la începutul pandemiei de coronavirus, pe când era încă gravidă cu fiul ei, a luat decizia de a ține trei săptămâni post negru. Artista a băut doar apă timp de 17 zile. 

„Am vrut să țin post când eram însărcinată cu băiatul meu pentru sufletul meu drept mulțumire și nu am reușit decât 3 săptămâni și am fost foarte supărată că nu am putut. Voiam să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru câte mi-a dat. Așa am simțit eu să fac un sacrificiu.

Și știam că dacă țin post este un sacrificiu.

La începutul pandemiei am citit cartea ”40 de zile de post” și am ajuns la concluzia că trebuie să țin postul cu apă. Am ținut o zi, apoi s-a prelungit la 3, apoi 5, apoi 10 și am ajuns până la 17 zile în care nu am băut decât apă.

Preotul din sat mi-a spus că e mare lucru, dar atât de bine și de curată cum m-am simțit în acele 17 zile nu m-am simțit niciodată și nu știu dacă mă voi mai simți vreodată”, a povestit artista la Spovedanii Publice cu Dinu Christe. 

Lena Miclăuș: „A  fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea”

Lena Miclăuș a povestit că s-a simtiț alt om după ce a băut doar apă timp de 17 zile. Artista regretă faptul că nu a ținut mai mult.

„Eram alt om, eram eu, nu mă deranja nimic, deși sunt fire vulcanică, a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Și îmi pare rău că nu am ținut mai mult, pentru că medical vorbind dacă țineam 20 de zile mi se schimba și sângele.

Oricum am văzut pe mine schimbări, aveam ochii mai limpezi. Prima zi mi-a fost ok, a doua zi mă durea capul, a treia zi mi-am revenit, nu mai simțeam foame”, a mai dezvăluit Lena Miclăuș. 

Citește și: Pepe, prima fotografie cu băiatul său. Cu cine seamănă micuțul: „Mic și somnoros”

Mădălin Ionescu, despre perioadele grele din viața sa. S-a confruntat cu sărăcia : ”Am mâncat pâine cu apă și zahăr”

Cătălin Crișan rupe tăcerea. Ce relație are cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită: "Mi-aș dori ca toți trei să..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel