Pepe, prima fotografie cu băiatul său. Cu cine seamănă micuțul: „Mic și somnoros”

Data publicării:

Pepe le-a arătat fanilor prima fotografie cu băiețelul său și al iubitei sale, Yasmine. 

Pepe radiază de fericire. Artistul și Yasmine au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Cântărețul nu-și mai încape în piele de fericire, mai ales pentru faptul că a devenit tătic de băiat. Pepe mai are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă. 

Cel care a dat vestea cea mare este jurnalistul Cristi Brancu, care a anunțat în emisiunea lui că Pepe a devenit tată de băiat, pe data de 7 iunie 2022. Conform primelor informații făcute publice în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP', Yasmine a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la venirea pe lume, micuțul cântărind 2,7 kilograme.

Deși, inițial artistul nu a vrut să dezvăluie chipul băiatului său, acesta le-a făcut o surpriză fanilor săi. Artistul este foarte activ pe paginile de socializare și împărtășește multe momente emoționante cu urmăritorii lui din mediul online, iar de data aceasta le-a arătat primele imagini cu mezinul familiei. 

 „Mic și somnoros”, a scris artistul îndreptul imaginii cu micuțul, în timp ce se aflau pe litoralul românesc. 

Artistul își dorește un botez cât mai restrâns

Chiar dacă până acum era adeptul petrecerilor cât mai mari, cu invitați cât mai celebri, din toate domeniile, acum, Pepe spune că vrea să se rezume la ceva discret, alături de persoanele importante din viața lui.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai dezvăluit Pepe într-un interviu la Antena Stars.

Raluca Pastramă a devenit și ea mămică

Raluca Pastramă și soțul ei, Ibrahim, au devenit părinți, chiar la câteva zile după ce Pepe și-a mărit familia.

Bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, partenerul acesteia fiind cel care a făcut și marele anunț, pe pagina sa oficială de Instagram. Acesta a postat și prima fotografie cu bebelușul, unde a dezvăluit numele deosebit pe care îl va purta fetița, nemaiîntâlnit în showbiz.

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Citește și: Cum arată iubita lui Pepe, la o săptămână de când a născut. Yasmine Ody are o siluetă de invidiat

Pepe, schimbare radicală de look. Artistul a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt: "Nu mă recunosc"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel