Cătălin Crișan rupe tăcerea. Ce relație are cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită: "Mi-aș dori ca toți trei să..."

Data publicării:
Cătălin Crișan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Crișan, sursa foto Instagram

Cătălin Crișan a dezvăluit ce relație are cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită. 

 Cătălin Crișan are doi copii cu prima soție, Lucia Bubulac, iar cu Alina Cupșa, cea de a doua soție, mai are o fetiță. Din nefericire, căsniciile artistului nu au mers, astfel că ambele au ajuns la divorț. Ulterior, artistul și-a găsit fericirea în brețele altei femei. 

Ce relație are Cătălin Crișan cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită

Cătălin Crișan a dezvăluit ce relație are cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită. Artistul a mărturisit că relația dintre ei este una strânsă și se înțeleg de minune.

„Copiii mei sunt bine. Daria, fiica mea, a intrat la Medicină printre primele, a renunțat după șase luni și a fost admisă la Institutul de Teatru și Film în primele zece.

Raris este în ultimul an de liceu și își dorește să dea examen la Conservator. Doamne-ajută!

Mi-aș dori ca toți trei să semene cu mine măcar în amploarea credinței în Dumnezeu, sensibilitate, coloană vertebrală dreaptă, în refuzul de a face compromisuri și în bunătatea de a ajuta oameni în necaz, fără a aștepta reciprocitatea.

Privindu-i îmi dau seama cum trec anii peste mine. Daria, este un copil talentat și nu sunt deloc subiectiv, dimpotrivă, poate prea obiectiv. Cântă, dansează fabulos.

Nimic nu este întâmplător pe această lume…tatăl ei cântă de 35 de ani și este actor la bază, iar Daria, ce să vezi…o are profesoară pe fiica lui Florin Zamfirescu, marele actor fiindu-mi profesor la IATC pe vremea studenției mele.

Pe Raris și pe Lara îi aștept să-și aleagă calea. Ei singuri trebuie să-și descopere drumul de urmat. Noi parinții putem fi eventual doar cortina de copaci de la marginea lui, cea care să mai pună stavilă și să-i păzească de furtunile acestei vieți…„, a declarat Cătălin Crișan pentru fanatik.ro.

Cum a cunoscut succesul

La numai 19 ani, trei mari artiști i-au spus că talentul său o să îl ducă departe: interpretul Dan Spătaru, dirijorul şi compozitorul Sile Dinicu și actorul Florin Piersic. Cătălin Crișan a crezut în talentul său muzical iar de la o generație de aur a scenei românești a învățat cum să se pregătească.

Muzica a intrat în viața sa în timpul liceului. Ca să nu fie trimis la munci agricole, Cătălin Crișan a început să compună cântece patriotice și să meargă la „Cântarea României”, unde a luat doar premiul I. Interpretul își mai amintește că învăța bine, dar nu era disciplinat, așa că nu a avut niciodată media la purtare peste 7. Era însă mulțumit: pentru că mergea la Cântarea României, nu mai puteau să îl radă în cap disciplinar.

Cătălin Crișan a debutat în 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești” de la Mamaia, unde a obținut Premiul I la secțiunea Interpretare cu melodia „Vorbește marea” (compozitor Aurel Manolache). La Mamaia urca pentru prima dată pe o scenă și a încurcat versurile melodiei iar sacoul pe care îl purta era foarte mare. Slăbise 11 kilograme în cele două săptămâni de la avanpremieră și până la concurs. Avea emoții, nu știa niciun nume din juriu sau din lumea muzicii ușoare, dar a avut parte de o puternică susținere din partea publicului.

În urmă cu câteva luni, după perioada dificilă provocată de pandemie, Cătălin Crișan spune că „și-a pus ordine în gânduri”, „a analizat greșelile” și că se pregătea să lanseze un dublu album cu melodii înregistrate din 1987 până acum.

„În izolare, am realizat ceea ce nu am avut timp să fac foarte mult timp: mi-am pus ordine în gânduri, am analizat greșelile comise în ultimul timp, am făcut curățenie în telefon, ștergând numerele așa-zișilor prieteni, cei care nu m-au sunat cu anii… Mari mi-au fost uimirea și bucuria să constat că aşa am făcut rost de o memorie considerabilă la telefon. În rest, mi-am refăcut studioul, am trebăluit prin curte, devenind expert în plantarea florilor, am citit mult, am jucat tenis des, am vizionat filmele pe care nu apucasem să le văd, am intrat în concursuri de șah online”, spunea Cătălin Crișan,  la TVR 2, în emisiunea Rețeaua de idoli. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel