Mădălin Ionescu, despre perioadele grele din viața sa. S-a confruntat cu sărăcia : ”Am mâncat pâine cu apă și zahăr”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălin Ionescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mădălin Ionescu, instagram

Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu sărăcia. 

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Deși duce o viață la care alții doar visează, puțini știu faptul că prezentatorul TV  a trecut prin momente grele și s-a confruntat cu sărăcia. Mădălin Ionescu a recunoscut  că, la fel ca orice alt om, spune el, a traversat și perioade dificile din punct de vedere financiar.

În acele momente, prezentatorul TV strângea fiecare bănuț, iar masa sa nu era una bogată. 

”Am mâncat pâine cu apă și zahăr, am avut clipe în care poate și 50 de bani au fost importanți, am trecut prin perioade financiare dificile”, spune Mădălin Ionescu pe Instagram.

”Am venituri care ar fi considerate decente în toată lumea... Ar fi o mare nerozie și o formă majoră de ignoranță să disprețuiesc un om lovit de nevoi.

Mi-aș dori să ajut cât mai mulți oameni nevoiași”, le-a mai spus prezentatorul celor care fac parte din comunitatea sa online.

Cristina Șișcanu, jefuită de femeia care îi făcea curat: Doamna și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, motivul pentru care nu au mai făcut al doilea copil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar dacă la început relația lor a fost pusă sub semnul întrebării, de-a lungul timpului au demonstrat că îi leagă sentimente puternice de iubire, iar căsnicia lor este presărată cu multe momente pasionale. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Petra, iar Mădălin Ionescu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. 

Cu toatea astea, cei doi au recunoscut că și-ar mai fi dorit un copil, însă din cauza pandemiei nu au putut să facă acest lucru. 

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina Șișcanu pentru ciao.ro

„Face parte din rețeta unei relații fericite”

Cristina Șișcanu a dezvăluit care sunt motivele pentru care se ceartă adesea cu soțul ei. Cu toatea astea, cei doi reușesc de fiecare dată să treacă peste toate neînțelegerile din relația lor. 

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel