Legătura neștiută dintre Cove și Oana Zăvornau: „Nu vrei mai bine să ne blocăm între etaje?”

Data actualizării: | Data publicării:

Cove și Oana Zăvoranu au un trecut despre care nu multă lume știe.

Cove și Oana Zăvoranu au avut un istoric, unul pe care nu îl știe toată lumea. Deși amândoi s-au „liniștit” în prezent, cu mai mult timp în urmă, Oana Zăvoranu era să și-l bată pe celebrul prezentator.

Ei s-au cunoscut într-un lift, la TVR, acolo unde, datorită insistențelor sale, Cove a reușit să îi câștige inima Oanei:

„Ne-am cunoscut într-unul din lifturile din TVR. Eu nu-l cunoșteam pentru că nu aveam răbdare să mă uit la ”Surprize”. I-am zis că sunt liftiera și l-am întrebat la ce etaj vrea să-l duc. ”La care vrei tu, dar nu vrei mai bine să ne blocăm între etaje”. Mă și enerva, dar îmi și plăcea insistența lui. După o lună ne-am mutat împreună”, a dezvăluit Oana Zăvoranu în urmă cu mai mulți ani, potrivit Ciao.ro

Vezi și: Oana Zăvoranu, prima reacție în scandalul divorțului: „Trădarea și momentele grele pe care le traversez...”

Mai departe, cu o altă ocazie, Cove a menționat, și el, câteva cuvinte despre întreaga aventură pe care a avut-o cu fosta parteneră a lui Pepe. Cu toate acestea, prezentatorului îi este greu să vorbească despre persoane din showbiz pe care le-a cunoscut în urmă cu 20 de ani, lucru ușor de înțeles:

„Noi ne-am cunoscut acum mulți ani, a fost o perioadă frumoasă, apoi fiecare a mers pe drumul lui. Mi-e greu să mă gândesc acum, să emit judecăți de valoare despre Oana de astăzi, pe care eu nu o cunosc”, a mărturisit Cove pentru playtech.ro.

„Mi-e greu să vorbesc despre niște oameni pe care i-am cunoscut acum 20 de ani. Pentru că noi, ca oameni, ne schimbăm, suntem alții. Eu, dacă te cunosc pe tine acum și mă întreabă cineva peste 20 de ani ce părere am despre tine, eu nu știu cum evoluezi tu. Nu știi ce este în sufletul fiecărui om, cum a evoluat povestea lui de viață, ce s-a întâmplat cu el. E foarte greu să apreciezi”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Vezi și: Oana Zăvoranu l-a bătut pe Cove: „Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu”. Dezvăluiri din relația cu celebrul prezentator TV

Cu o altă ocazie, Oana Zăvoranu a amintit de un episod comic între ea și celebrul prezentator, atunci când ar fi dorit să-l bată pe motivul că ar înșela-o. În cele din urmă, vedeta spune că a fost o relație frumoasă, caracterizată de intensitate:

„Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (…) Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum.

Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi”, a dezvăluit Oana Zăvoranu, potrivit playtech.

Vezi și: Ioana Ginghină a avut o relație cu Cove: Nu m-a cerut de nevastă, dar ne-am înțeles foarte bine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel