Ioana Ginghină a avut o relație cu Cove: Nu m-a cerut de nevastă, dar ne-am înțeles foarte bine

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cove, Instagram/ Captură video youtube, Acasă la Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Cove, Instagram/ Captură video youtube, Acasă la Măruță

Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cove, dar a dezvăluit și motivul pentru care a divorțat de Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină este o femeie extrem de asumată, care nu și-a ascuns niciodată relațiile sau căsniciile, apropiindu-se acum de cea cu numărul trei. Actrița a trăit o poveste de dragoste extrem de frumoasă și de lungă cu Alexandru Papadopol, de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare. Pe vremea aceea, ambii erau implicați în alte relații însă. Dacă Ioana a decis să-i spună adio soțului ei de pe vremea aceea pentru el, actorul nu a făcut același lucru. Ioana Ginghină nu a stat singură în tot acest timp, ci s-a iubit cu alt personaj celebru, poveste pe care puțină lume o știe.

"Cove a apărut, pentru că eu i-am zis lui Alexandru: "Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă și tu" și el nu-și făcea curat. Și eu i-am zis că nu mă încurc așa. Eu ma încercat să fiu cât pot de corectă, deși am greșit foarte mult. Cove era colegul meu, acum este directorul meu de a Teatrul Ion Creangă. Atunci era colegul meu și a fost un an de zile, până a zis Alexandru: "Gata, m-am eliberat". Când mi-a zis că e liber efectiv mi-am făcut bagajele de la Cove și am plecat. Și i-am zis că e gata, nu merge, dar eu eram doar cu gândul că ăsta este liber. În tot timpul ăsta, Alexandru mă mai suna și îmi spunea vrute și nevrute și îl întrebam: "Dar mai ești cu.. ? " "Da, dar să știi că rezolv." "Atunci mă suni când rezolvi". Cove nu știa că mă sună. Eu i-am spus lui că mă despart iar, dacă este cazul și atunci a făcut și el pasul. Imediat el s-a mutat la mine. Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Ne-am înțeles foarte bine. Nu m-a cerut de nevastă, dar i-am gătit și chiar am fost femeie de casă.", a spus Ioana Ginghină în podcastul Acasă la Măruță.

Ce spune Ioana Ginghină despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a avut o căsnicie cu Alexandru Papadopol de 12 ani, de unde a rezultat fata lor, Ruxandra. Chiar dacă la început a fost o chimie extrem de mare, cei doi făcând tot posibilul pentru a ajunge împreună, după câțiva ani de relație în viața actorului s-a instalat nefericirea, dezvăluie acum fosta soție a acestuia. Chiar dacă Ioana Ginghină a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a salva căsătoria, după câteva luni și-a dat seama că nu există nicio șansă.

"Părinții lui n-au știut să ne-am căsătorit. Au fost foarte dezamăgiți. Le-am spus la masa de Crăciun. Căsătoria a ținut 12 ani, noi în ultimul an nu mai stăteam deja împreună. Eu am vrut să divorțez în acte. Mi-am asumat toate lucrurile până la capăt, inclusiv copilul, am fost foarte dedicată. Relația a mers până la un punct. Am senzația că s-a terminat când lucrurile au rămas încă frumoase. El se îndrăgostise, eu n-am știut. 

Noi am fost într-o vacanță în 2018 în Deltă și Alexandru a fost foarte morocănos vacanța aia, nu i-am zis nimic pentru că era și copilul. După ce s-a terminat vacanța i-am zis că ceva este în neregulă. Atunci el mi-a zis că este nefericit. Mi-a zis că nu știe ce vrea să facă. Cred că dacă aflam atunci că avea pe altcineva aș fi iertat, multe femei m-ar înțelege. Doar că în momentul ăla nu l-am întrebat nimic, am încercat să îl fac fericit, îmi luam pantofi cu toc în casă, îl așteptam cu surprize, am făcut asta jumătate de an. După, tot nu a mers, deja mergeam la psiholog, dar când am văzut că nu merge am zis gata. Eu nu-l sunam niciodată când pleca la filmări, făceam tot ca el să fie cu cariera sa și credeam că așa el va fi fericit. Eu de asta eram șocată, mereu îi cream un ambient cât mai frumos, ca să poată să-și învețe rolurile. Noi nu ne-am dus niciodată singuri în vacanțe, mereu mergeam cu copilul. Cred că și asta a contribuit. Atunci erau foarte multe reproșuri, dar am avut o căsnicie frumoasă.

Am aflat că este într-o relație cu altcineva atunci când eram deja vindecată. M-am prins după ce am văzut o poză, că femeia respectivă îi purta hainele. Eu nu am vorbit niciodată cu ea, dar ea m-a scos de la prieteni. Nu știu de ce mi-a dat unfriend., a mai dezvăluit Ioana Ginghină.

Ce spune actrița despre perioada în care a pozat în Playboy

"Când am apărut în Playboy eram în primul divorț. Datorită tatălui meu eu am făcut nudism toată viața la Costinești. Nu am nicio problemă cu asta. Mama era mai așa... ea nu venea niciodată la nudism cu noi. Mama știa că mă duce, dar se prefăcea că nu știe.", a mai dezvăluit ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel