Oana Zăvoranu l-a bătut pe Cove: „Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu”. Dezvăluiri din relația cu celebrul prezentator TV

Data publicării:

Oana Zăvoranu și Cove au format un cuplu, în urmă cu mai mulți ani, înainte ca cei doi să devină celebri și să intre în vizorul paparazzilor. 

Oana Zăvoranu și Cove s-au cunoscut pe culoarele de la TVR2, pe vremea când Cove era asistentul Andreei Marin la Surprize, surprize. Aceștia au format un cuplu timp de aproape un an, și chiar aveau planuri de nuntă. „Ne-am cunoscut într-unul din lifturile din TVR. Eu nu-l cunoșteam pentru că nu aveam răbdare să mă uit la “Surprize”. I-am zis că sunt liftiera și l-am întrebat la ce etaj vrea să-l duc. “La care vrei tu, dar nu vrei mai bine să ne blocăm între etaje. Mă și enerva, dar îmi și plăcea insistența lui. După o lună ne-am mutat împreună”, a dezvăluit Oana Zăvoranu, potrivit PlayTech.

Mihai Mitoșeru, adevărul despre despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”


În urmă cu ceva vreme, Oana Zăvoranu a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV,  unde a povestit cum a dat buzna peste Cove și l-a bătut, crezând că o înșală cu o altă femeie.
Gabriel Coveșeanu era și el prezent în platoul emisiunii, la acea vreme, astfel că s-au amuzat amândoi de amintirea inedită.

 

„Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (…) Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum.

Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi', a dezvăluit Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri fără perdea despre Mihai Bendeac: "Mă vrea în așternut, nu are toate țiglele pe casă"

 

Cei doi au acum căsnicii fericite

 

În timp ce Cove s-a căsătorit la puțin timp de la despărțire și are acum o familia fericită, viața amoroasă a Oanei Zăvoranu a avut unele suișuri și coborâșuri. A fost căsătorită cu pepe, de care a divorțat cu scandal, însă acum are un mariaj fericit alăruri de Alex Ashraf.

„Cea mai importantă zi a căsătoriei mele. În acea zi mi-am unit destinul cu al soțului meu cu «cununii», cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca nași pe Silviu și Mihaela Prigoană. Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere. Mi-am intrat în toate drepturile mele, sunt pe deplin stăpână pe mințile, BANII, VIAȚA ȘI DECIZIILE MELE, mi-am luat viața în mâini așa cum trebuia de mult timp să o fac… ar fi multe de spus, dar nu acum și nu aici… Azi, din nou mi se adeverește că ce a unit Dumnezeu, nimeni pe pământul ăsta să nu poată despărți ȘI CĂ CE ESTE AL MEU, RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zonă aș face referire.”, a scris Oana Zăvoranu pe InstagramGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel