Lavinia Pârva, secretul unui corp de invidiat. Cum își ține soția lui Ștefan Bănică Jr. poftele culinare în frâu: „Acest lucru m-a ajutat tot timpul să mă mențin în formă”

Data publicării:

Lavinia Pârva a dezvăluit cum se menține în formă, dar și cum reușește să țină poftele culinare în frâu. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lavinia Pârva este una dintre cele mai frumoase femei din România. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este deținătoarea unui corp perfect și mulți s-au întrebat cum reușește vedeta să se mențină în formă.

Lavinia Pârva, secretul unui corp de invidiat

Laviia Pîrva a recunoscut că la scurt timp după sarcină a reușit să slăbească spectaculos și a revenit la forma inițială în scurt timp. Totodată, vedeta a povestit că a reținut foarte multă apă pe perioada sarcinii. Acum, Lavinia Pârva este foarte atentă la alimentație, dar și la timpul pe care și-l alocă pentru sport.

„Nu am mai slăbit în ultima perioadă, așa mă mențin de ceva timp. După ce am născut, imediat mi-am revenit la formele inițiale, nu a durat foarte mult. Nu am făcut eforturi foarte mari să îmi revin pentru că nici înainte nu am fost prea durdulie. Doar când am fost însărcinată am reținut multă apă. Ca să îmi revin, într-un timp foarte scurt, după ce am născut, am fost atentă la ce mănânc și am inclus sportul în activitatea mea cât mai des”, a declarat Lavinia Pârva pentru Click!

Lavinia Pârva recunoaște că este o persoană pofticioasă

Chiar dacă este foarte atentă la alimentație, Lavinia Pârva se abține cu greu de la dulciuri și mai gustă din când în când. Totodată, soția lui Ștefan Bănică Jr. a precizat că nu mai mănâncă nimic după ora 18:00.

„Eu sunt o persoană foarte pofticioasă și în general îmi plac foarte mult dulciurile și am găsit o metodă astfel încât să îmi rezolv ambele probleme așa că m-am obișnuit să nu mănânc o prăjitură întreagă decât doar să gust și atât. Îmi fac pofta apoi mă potolesc și încă un lucru foarte important la care țin mult este că nu mănânc seara după ora 18.00. Acest lucru m-a ajutat tot timpul să mă mențin în formă și să mă mențin bine”, a conchis pentru Click! Lavinia Pârva

Sportul, nelipsit din viața vedetei

Lavinia Pârva a ajuns la formele mult dorite și prin ajutorul sportului. Mai mult, atunci când observă că ia câteva kilograme în plus, vedeta spune că este foarte radicală cu ea și refuză să mai mănânce, lucru care îi este destul de greu.

 „M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva.

Citește și: Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cum a reușit și ce a folosit cântăreața pentru a ajunge la forma dorită: ”Îmi taie pofta de mâncare”

Lucian Viziru, motivul pentru care nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV: "Nu m-a sunat nimeni după aia..."

Marina Voica, poveste tristă de viață. Motivul pentru care artista nu a avut copii: ”Am rămas văduvă la 40 de ani”

Doinița Oancea, secretul unui păr bogat și strălucitor. Ce face actrița pentru a-și îngriji cum trebuie podoaba capilară: „Se îngrijește mai greu, într-adevăr”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel