Laurette, primele declarații după ce presupusul agresor a făcut publice mesajele dintre ei: „Era un început de relație. Chiar îmi doream ceva serios cu el”

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, Marian Tătic, Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Laurette, Marian Tătic, Colaj Foto Instagram

Laurette a reacționat după ce Marian Tătic, bărbatul pe care îl acuză că a bătut-o cu bestialitate într-o cameră de hotel, a făcut publice mesajele pe care le-au schimbat cu câteva ore înainte de incident. 

Marian Tătic, bărbatul care este acuzat de Laurette că ar fi agresat-o într-o cameră de hotel, încearcă să-și dovedească nevinovăția prin publicarea mesajelor pe care le-a schimbat cu frumoasa brunetă înaintea serii de 9 martie, când poliția a intervenit pentru a stinge scandalul dintre cei doi.


Cancan.ro a publicat mesajele dintre cei doi, Laurette l-ar fi invitat pe Marian Tătic în camera aceea de hotel și i-ar fi indicat ce fel de lenjerie intimă dorește ca acesta să-i cumpere.


„Marian Tătic (M.T.): OK, ne vedem acolo la 20:30.
Laurette Atindehou (L.A.): OK. D, mărimea 38. Red roșu.
M.T.: OK, am reținut, îți trimit poze înainte să iau ceva. Care să îți placă ție, în primul rând. Ai ajuns cu bine acasă, sper. O seară plăcută și frumoasă îți doresc și mă bucur că, în sfârșit, am reușit să ne vedem. Te pup, seară frumoasă și îți scriu mâine.

L.A.: Am ajuns. Sunt acasă, merci! Ești un drăguț.
M.T.: OK, te pup și o seară minunată îți doresc.”, se arată în mesajele schimbate de Laurette și Marian Tătic,  publicate de Cancan.

Laurette îl dă în judecată pe bărbatul care ar fi agresat-o: "Nu mi-am vândut trupul nimănui"

 

A doua zi, Marian Tătic a ajuns în magazin pentru a cumpăra lenjeria intimă. 

“Ce mărime dorești?” / “38 port eu. La orice!”

După câteva minute, Marian Tătic i-a trimis vedetei o fotografie cu un body roșu, extrem de sexy, iar Laurette s-a arătat încântată de alegerea bărbatului. 

Bărbatul care ar fi agresat-o pe Laurette, primele declarații: "A venit să ia banii pe prosteală"


Potrivit înregistrărilor făcute de Cancan, Laurette ar fi ales locul în care să se vadă cu Marian Tătic, cu doar câteva ore înainte de întâlnire, 


„Laurette: Bună! Te deranjează să ne întâlnim să vorbim într-o locație pe care o știu eu, să nu avem probleme.
M.T.: Bună! Nu, din partea mea nu-i problemă. Doar să fie OK, în sensul să putem vorbi liniștiți. Și aici unde stau apartamentul este foarte OK, dar cum dorești, pe mine nu mă deranjează. Să îmi spui doar adresa și la ce oră să ne vedem.
L.A.: Da, îți spun cum termin acolo.

M.T.: OK, mă anunți pe la 21:00 și îmi spui cum dorești să facem.”

Laurette a dezvăluit care este părerea tatălui său, după scandalul de la hotel: "Îmi spune să fiu..."

 

Laurette, prima reacție

 

După apariția acestor mesaje în spațiul public, Laurette a declarat că nu a ascuns faptul că domnul în cauză a dorut să îi facă un cadou și că nu i se pare deloc deplasat acest lucru. Mai mult, vedeta afirmă că ea l-a văzut ca pe un potențial iubit și că își dorea o relație cu acesta.

Oricum, întreaga conversație dintre mine și acest agresor a fost deja pusă la dosar, ieri, la Poliție. Eu nu am nimic de ascuns, pentru că mesajele au foat date de el doar cu scopul de a mă denigra pe mine în spațiul public. Eu nu ascund faptul că el m-a sunat în timpul zilei, mi-a zis că este la mall, că vrea să-mi cumpere ceva frumos. Nimic ciudat până aici. Mi-a trimis niște poze cu lenjeria respectivă, iar eu i-am comunicat măsurile, dar i-am solicitat să-mi ia o altă lenjerie. Din punctul meu de vedere, nu văd nimc deplasat în faptul că un bărbat dorește să facă un cadou din moment ce noi doi ne văzusem cu o seară înainte la masă.

Laurette a dezvăluit de ce s-a întâlnit cu bărbatul care a bătut-o. Cei doi se cunoșteau: „A insistat să...”

 

El s-a comportat frumos cu mine, mi-a câștigat încrederea, eu chiar îmi doream ceva serios cu el. Era un început de relație. Departe de mine gândul că un om atât de amabil urma să-și schimbe complet atitudinea față de mine în momentul în care am intrat în cameră. M-a agresat fizic doar pentru că am spus: «Nu»”, a declarat Laurette la Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel