Laurette a dezvăluit care este părerea tatălui său, după scandalul de la hotel: "Îmi spune să fiu..."

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette a vorbit pentru prima dată despre reacția tatălui său, după ce a fost bătută în camera de hotel.

Laurette este încă în stare de șoc, după ce a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Acum, mulatra face tot ce îi stă în putință pentru a-și face dreptate.

Deși au existat și persoane care au judecat-o pe Laurette în urma celor întâmplate, Laurette are lângă ea persoanele dragi, care o ajută să treacă mai ușor peste acest eveniment, care a marcat-o profund. Unul dintre aceștia este chiar tatăl mulatrei.

Laurette și-a cunoscut taăl în anul 2010,, în cadrul emisiunii “Happy Hour”, de la PRO TV, prezentată de Cătălin Măruță. Înainte de marea întâlnire, Laurette își cunoștea tatăl doar din poze. Acum, bărbatul și-a luat în serios rolul de tată și încearcă, pe cât poate, să o ajute pe fiica lui.

„Am vorbit, în ultima perioadă, cu tata, știe prin ce trec și mă încurajează. Îmi spune să fiu puternică și curajoasă, că o să trec și peste această problemă. Ieri am fost la audieri, mă simt mai bine”, a declarat Laurette pentru Playtech.ro.

Întâlnirea dintre Laurette și tatăl ei a fost una extrem de emoționantă.

“Știu ce înseamnă să îți dorești să îți cunoști părintele adevărat, chiar dacă viața este uneori dură! Am trăit niște emoții pe care nu le pot descrie în cuvinte. Atunci când îți vezi părintele adevărat simți că tot Universul stă în loc pentru câteva secunde. Este ceva unic. Poate că, dacă nu ar fi existat Cătălin Măruță, nu știam cine este tatăl meu. Așa că nu pot decât să-i muțumesc, toată viața, pentru gestul frumos pe care l-a făcut pentru mine”, a spus Laurette, la acea vreme, despre momentul de neuitat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel