Bărbatul care ar fi agresat-o pe Laurette, primele declarații: "A venit să ia banii pe prosteală"

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Bărbatul care ar fi agresat-o pe Laurette a oferit primele declarații despre incidentul petrecut în camera de hotel.

Laurette susține că a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Mulatra a făcut mai multe declarații șocante despre acest incident. Ma mult decât atât,  în urma violențelor fizice grave la care a fost supusă vedeta, aceasta a ajuns la INML împreună cu avocatul ei pentru a obține un certificat medico-legal.

Cu toate astea, bărbatul susține că, de fapt, el ar fi victima și anunță că va merge până în pânzele albe pentru a-și demonstra nevinovăția. Acesta a declarat că mulatra ar fi încercat să-l tâlhărească, deoarece nu a mai dorit să plătească suma pe care i-a promis-o în primă fază.

Presupusul agresor al mulatrei a mărtusirit că nu a vrut să o bată sau să o violeze pe Laurette, ci doar a vrut să-și recupereze banii. Mai mult decât atât, acesta  a anunțat că-și va scoate certificat medico-legal.

“Eu am încercat să-mi iau banii înapoi, m-a lovit cu cotul în gură, m-a mușcat… O să-mi scot și certificat medico-legal. Cum să o desfigurez în bătaie? Nu are nimic, cu excepția unor zgârieturi pe genunchi și la mâini. La mâini am și eu, că m-a ținut de ele. Eu voiam doar banii, nimic altceva. De ce m-am dus cu ea la hotel? Păi dacă voiam să discut cu ea, nu mergeam la o cafenea? Mergeam la hotel?(...)

Noi ne-am întâlnit cu o seară înainte și am stabilit tot. De asta m-am și dus la hotel. I-am luat body ca să-l îmbrace în timpul partidei de s^%. Acesta este adevărul. Nu mă cheamă ea pe mine la ora 9 seara într-o cameră de hotel să vorbim. I-am promis că-i dau 5.000, dar nu am putut să-i dau suma asta pentru 10 minute.

Am făcut cu ea s#$ oral, normal și, când a venit vorba de a&^l, mi-a zis că nu e pregătită. Acestea au fost vorbele ei. I-am spus că îi dau 5.000 de euro, dar i-am zis că mergem și noi într-o vacanță, undeva OK. I-am zis că îi dau 200, 300 de euro, i-am luat și body-ul… La revedere! Dar nu, ea dorea 5.000 de euro și a luat 7.500 de euro și i-a băgat în geantă. Ea a venit pentru s*& și bani. Cum a venit din baie, s-a pus în genunchi și a venit la aparat. Eu, ce vorbesc, pot proba. A luat toți banii, parcă era ultima zi din viața ei. Mai mult de 100, 200 de euro nu merita”, a declarat bărbatul pentru cancan.ro.

 

 

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel