Laurette a dezvăluit de ce s-a întâlnit cu bărbatul care a bătut-o. Cei doi se cunoșteau: „A insistat să...”

Data publicării:
Laurette, Foto Instagram
Descriere foto: Laurette, Foto Instagram

Laurette a decis să reunoască motivul pentru care s-a întâlnit cu bărbatul care a bătut-o în camera de hotel.

Laurette a decis să vorbescă despre momentele cumplite care s-au petrecut pe data de 9 martie, atunci când a fost bătută cu bestialitate de un bărbat.

Vedeta a mărturisit, la Antena 3, că ea și bărbatul care a agresat-o se cunoșteau de aproximativ 6-7 luni, perioadă în care accesta și-a arătat interesul în repetate rânduri în ceea ce o privește pe mulatră. Într-un final, Laurette a acceptat să se vadă cu individul, însă nu a recunoscut nimic despre această întâlnire și în ce cadru a avut loc.

„Despre cum am ajuns eu acolo este mai puțin relevant. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Eram la limită. Dacă două minute întârzia Poliția, astăzi eram moartă. Am ripostat apărându-mă. Orice femeie ar fi făcut la fel. Am luptat cu el să nu mă omoare”, a povestit Laurette, la Antena 3.

Potrivit celor spuse de mulatră, bărbatul a dorit să îi facă mai multe cadouri scumpe, cu ocazia zilei de 8 martie, însă aceasta le-a refuzat categoric. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că are și dovezi pentru a demonstra celor care o acuză de prostituție că nu este nimic adevărat.

„Este exclus. S-a spus că eu m-aș fi dus acolo că să cer bani pentru anumite servicii. Eu am și înregistrarea pentru, că eu am avut un feeling și când m-am întâlnit cu el în seară precedentă am înregistrat toată discuția dintre mine și el timp de 1:20 cât am stat de vorba. Și o să pun la dosar toată înregistrarea în care se vede clar că eu am refuzat categoric cadouri din partea lui. El a insistat să îmi facă un cadou de Ziua Femeii.. Și eu dețin această înregistrare, toată discuția dintre mine și el. Și nici pe departe nu există că eu aș fi acceptat așa ceva”, a mai explicat Laurette.

Laurette a susținut că va formula o plângere penală pe numele acestuia.

„O să depun cu domnul avocat o plângere penală pentru agresiune fizică. O să cer daune morale pentru că mi-a pătat imaginea. Și vom vedea ce se va întâmpla. Pentru că eu era să mor acolo. El doar atât mi-a spus: "De ce crezi că ai venit aici?" Și-a schimbat efectiv atitudinea față de omul pe care eu îl cunoscusem în seară precedentă, cu care stătusem la masă. Eu acum încerc să îmi revin din șocul pe care l-am trăit. În momentul ăsta stau în pat pentru că am răni la genunchi și nu mai pot să merg”, a conchis mulatra.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel