Laurette îl dă în judecată pe bărbatul care ar fi agresat-o: "Nu mi-am vândut trupul nimănui"

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette este hotărâtă să-l dea în judecată pe bărbatul pe care-l acuză că a agresat-o într-o cameră de hotel din Centrul Vechi.

Laurette este încă în stare de șoc, după ce a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. După ce presupusul agresor a făcut primele declarații despre incident, mulatra este decisă să îl dea în judecată.

Revoltată de toate cele întâmplate, Laurette a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur. Aceasta a mărturisit că bărbatul care a agresat-o este un psihopat și neagă tot ce a declarat el.

”Sunt profund indignată și mâhnit de valul de acuzații și insulte care mi se aduc în urma incidentului violent, petrecut într-o camera de hotel, în care era să îmi pierd viața! La fel ca mine, sute de victime ale violentei, ale violatorilor și psihopatilor sunt puse la zid și stigmatizate de o societate cu gândire anacronică, în mentalul căreia o femeie care poartă o fustă scurtă și acceptă să se întâlnească cu un bărbat este etichetata drept imorală! Această mentalitate trebuie schimbată!

Sper să fiu ultima din lungul șir de victime ale unui individ de o violență extremă, victime care din rușine sau din teamă preferă să își păstreze anonimatul și să-și ducă durerea mai departe, în tăcere! Din păcate, în România aceasta categorie de indivizi beneficiază de multe ori de clementa organelor de anchetă. Este strigător la cel ca pedofili periculoși să fie condamnați cu suspendare, ca violatori în serie să meargă liberi pe străzi, la vânătoare după următoarea victimă, ca multor femei să le fie rușine să spună că au fost violate sau maltratate de un monstru cu chip de om! Iar justiția să dea în majoritatea cazurilor pedepse infime, care nu doar că nu-i sperie pe autori, ci îi și încurajează să mai comită și alte fapte abominabile! Eu sunt hotărâtă să merg până la capăt!!!

Îl voi da în judecată pe cel care mi-a făcut rău și sper să am parte de un proces echitabil, iar individul să plătească pentru tot răul făcut și pentru rănile trupești, pentru șocul și teroarea pe care mi-a produs-o, dar și pentru rănile sufletești și pentru defăimarea publică la care am fost supusă! Nu că vreau să mă disculp sau să vă fac să țineți cu mine, dar în cei peste 15 ani de când sunt persoana publică în tara asta nu cred că ați auzit despre mine că fac fapte reprobabile, că îmi câștig existența într-un mod rușinos sau că mi-am vândut trupul și sufletul cuiva! Pentru că încă mai cred în actul de justiție vă anunț pe toți că îl voi da în judecată pentru calomnie, insultă, defăimare, lipsire de libertate, lovire și alte violente pe cel cu care până mai ieri îmi inchipuisem că vom construi o viață frumoasă împreună! Consider că ceea ce mi s-a întâmplat reprezintă o nedreptate absolută”, a scris Laurette pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel