Laurențiu Reghecampf, MOTIVUL pentru care a mers la poscast-ul lui Cătălin Măruță: „M-am simțit dator, după ce am fost atacat”

Data publicării:
Laurențiu Reghecampf, Captura foto Youtube/ Acasa la Maruta
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf, Captura foto Youtube/ Acasa la Maruta

Laurențiu Reghecamf a venit cu o explicație pentru apariția sa în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Zilele trecute, Laurențiu Reghecampf a acceptat invitația lui Cătălin Măruță în podcast-ul „Acasă la Măruță”, acolo unde a făcut o serie de declarații despre căsnicia cu Anamaria Prodan, dar și despre divorțul care este în desfășurare. 

Carmen Harra, SFAT pentru Anamaria Prodan: „Și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru”

Declarațiile celebrului antrenor au stârnit un nou război între acesta și fosta sa parteneră. La rândul ei, Anamaria Prodan a ieșit în presă cu o nouă serie de declarații și cu noi acuzații la adresa lui Reghe.

După tot scandalul mediatic, Laurențiu Reghecampf face noi declarații și își explică apariția din podcast-ul lui Măruță. 

”Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit, cu respect pentru cei pe care ii iubesc și fără prea multe griji pentru ceea ce spun alții. M-am simțit dator, după ce am fost atacat, sa dau niște răspunsuri. Îi mulțumesc lui Cătălin Măruță că m-a ascultat, așa cum și pe fosta mea soție a ascultat-o când a vrut să vorbească despre divorț”, a spus Laurențiu Reghecampf, pe Instagram.

Gigi Becali intervine în scandalul momentului. Patronul FCSB îi dă dreptate lui Reghecampf: Nu l-a pus Anamaria Prodan la Steaua. Ea a fost ZERO!

 

Laurențiu Reghecampf nu a vrut să meargă în emsiunea lui Măruță

Cătălin Măruță spune că antrenorul Universității Craiova nu a vrut să meargă în emisiunea lui difuzată la Pro TV, dar după ce a insistat, acesta a acceptat să dea un interviu în cadrul podcastul-ui. 

Anamaria Prodan, DECIZIE RADICALĂ după declarațiile lui Laurențiu Reghecampf despre episodul cu Dan Alexa: "Muncește o viață ca să-mi achite daune!"


„Ce voiam să lămuresc. Nu m-a sunat el să vină la podcast, eu am fost cel care l-a sunat pe Laurențiu Reghecampf să vină la podcast sau la emisiunea mea. El nu a vrut să vină la emisiune, după aceea am continuat să îl mai sun, să îi trimit mesaje spunându-i că mi-ar plăcea să facem un podcast, mi-a spus că dacă va vrea vreodată o să îmi zică. Tot vorbind am stabilit să facem podcastul ăsta pe 15 februarie, deci e înregistrat acum câteva zile.


E un podcast în care el a venit foarte deschis și nicio secundă nu mi-a zis: nu vreau să vorbesc despre asta sau despre asta. Ce vrei tu vorbim. Nu am nicio problemă, dacă tot am venit la un podcast hai să povestim. Cam asta e în mare, ca să știți cum stau lucrurile. Sunt tot felul de mesaje, de lucruri care se spun”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

 

Citește și: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația cu Corina Caciuc. De când sunt împreună cei doi: Sunt foarte fericit, o iubesc



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel