Obiectul care NU trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Maurice Munteanu: Este cel mai important accesoriu

Data publicării:
Maurice Munteanu, foto Kanal D
Descriere foto: Maurice Munteanu, foto Kanal D

Maurice Munteanu a dezvăluit care este obiectul care nu are voie să lipsească din garderoba unei femei. 

Maurice Munteanu, celebrul jurat al emisiunii “Bravo ai Stil!”, a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dezvăluit care este obiectul care nu trebuie să lipsească niciodată din garderoba unei doamne. 


„Din garderoba unei femei nu ar trebui să lipsească parfumul care o reprezintă cel mai bine. Aici întâlnesc cele mai dese greșeli care se pot face atunci când vine vorba de imagine personală, respectiv femei care nu știu ce parfum li se potrivește.

Dacă mă întrebi pe mine, asta este o tragedie. Parfumul este cel mai important accesoriu. Trebuie să faci în așa fel încât să simți (n.r ce ți se potrivește). În egală măsură, nu ar trebui să lipsească cămășile din poplin la care eu țin foarte tare, care pot fi purtate în absolut orice fel de combinație, pantofii de foarte bună calitate și gențile de foarte bună calitate. Nu cred că poți face o garderobă coerentă fără să și investești un pic în treaba asta.”, a declarat Maurice Munteanu, în emisiunea de la Kanal D. 

Maurice Munteanu, dezamăgit de cadourile primite: „Au ajuns la coșul de gunoi în 3 secunde”

Maurice Munteanu a mărturisit că a avut parte de câteva cadouri total nepotrivite, pe care le-a și aruncat. 

„Am primit, la un moment dat, culmea, de la o persoană care mă cunoștea foarte bine, cea mai urâtă cană de cafea.

Era cumpărată dintr-o benzinărie cred. D-asta am spus și o să o mai spun. Decât să cumperi o tâmpenie cuiva, mai bine nu cumperi nimic și îi spui, din inimă, „La mulți ani!”. De ce să nu îi cumperi o carte? Mi se pare cel mai frumos cadou pe care îl poți face. O carte. De ce trebuie să cumperi căni tâmpe de cafea? Am mai primit și un set, un duo pentru ceai.
Ceva oribil, dintr-un porțelan grotesc, o culoare sinistră. De ce să faci cadourile astea? Nu le faci mai bine. Evident că le-am aruncat, au ajuns la coșul de gunoi în 3 secunde. De ce să faci cadouri tâmpe. Mai bine nu mai faci”, a adăugat Maurice Munteanu.

În vârstă de 44 de ani, Maurice Munteanu cucerește prin elegantă și stil, este editor de fashion, de 18 ani, la una dintre cele mai cunoscute reviste de modă din România, și jurat al emisiunii “Bravo, ai Stil!”, încă de la debutul acesteia, la Kanal D, în urmă cu 7 ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel