Kim Kardashian, amendă de 1,2 milioane de dolari din cauza unei postări pe Instagram

Data actualizării: | Data publicării:
Kim Kardashian, foto Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, foto Instagram

Kim Kardashian a plătit o amendă de 1,26 milioane de dolari pentru promovarea frauduloasă a unei criptomonede

Vedeta de reality-show Kim Kardashian a acceptat să plătească 1,26 milioane de dolari pentru că a promovat o criptomonedă pe contul ei de Instagram fără a menţiona că a fost plătită pentru acest lucru, a anunţat luni Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC), relatează AFP.

Autoritatea o acuză pe vedeta de televiziune, influencer şi femeie de afaceri că a făcut reclamă unor active în criptomonede, jetoanele EMAX, vândute pe EthereumMax, omiţând să precizeze că a fost plătită cu 250.000 de dolari de către platformă pentru această reclamă.

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Amenda include o penalizare de un milion de dolari, precum şi o majorare cu 260.000 de dolari reprezentând suma primită de Kim Kardashian, şi dobânzi.

Fosta soţie a rapperului Kanye West, care a acceptat să coopereze cu SEC, s-a angajat, de asemenea, să nu promoveze criptoactive timp de trei ani.

"Acest caz ne reaminteşte că atunci când celebrităţi sau influenceri promovează oportunităţi de investiţii, inclusiv criptoactive, acest lucru nu înseamnă că acele produse de investiţii sunt bune pentru toţi investitorii", a declarat Gary Gensler, şeful SEC, într-un comunicat.

"Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile şi oportunităţile potenţiale ale unei investiţii în lumina obiectivelor lor financiare", a adăugat Gensler.

Kim Kardashian are o avere personală de 1,8 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Vedeta de reality-show are 331 de milioane de urmăritori pe Instagram, notează Agerpres.

Cele două motive care l-ar fi împins pe Pete Davidson să se despartă de Kim Kardashian. Ce nu a mai suportant comediantul

 

Cu cât sunt plătite bonele care au grijă de copiii lui Kim Kardashian. Câte minute pe zi petrece vedeta cu copiii ei

Celebritatea vine cu un preț, iar în cazul lui Kim Kardashian, acesta se traduce în sute de mii de dolari cheltuiți pentru îngrijirea copiilor săi. 

Kardashian nu este doar o vedetă de televiziune de tip reality show, ci și antreprenor și  avocat aspirant. Firește, timpul cu cei patru copii ai ei, North, Saint, Chicago și Psalm, este tot mai scurt. Kim Kardashian vrea ce e mai bun pentru copii ei, astfel că a angajat mai multe bone, care, potrivit unui raport RadarOnline din 2018, sunt plătite și foarte bine.

Kardashian le-ar plăti bonlor sale salarii de șase cifre fiecare.

"Au o echipă de dădace în permanență și de gardă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fiecare având un salariu de aproximativ 100.000 de dolari", a declarat o sursă. Aceste bone ar avea, de asemenea, o listă de reguli stricte pe care trebuie să le respecte, potrivit YourTango.


Aceeași sursă a declarat că vedeta și soțul ei de atunci, Kanye West, cheltuiau o avere pe bone, mai ales după ce s-a născut Chicago, în ianuarie 2018. Cu toate acestea, atât Kardashian, cât și West erau dispuși să suporte costurile pentru a asigura cea mai bună îngrijire pentru copiii lor.

 

"programul lor este atât de plin încât nu există nicio îndoială că au nevoie de bone", a declarat sursa. "Dar nu le ușurează balanța bancară insistând pe cele mai bune dintre cele mai bune!".

 

Citește mai multe aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel