Cele două motive care l-ar fi împins pe Pete Davidson să se despartă de Kim Kardashian. Ce nu a mai suportant comediantul

Data actualizării: | Data publicării:
Pete Davidson și Kim Kardashian, foto Instagram
Descriere foto: Pete Davidson și Kim Kardashian, foto Instagram

Pete Davidson s-ar fi despărțit de Kim Kardashian din cauza a două "semnale de alarmă" cheie, susține o sursă.

Comediantul din "SNL" și Kim Kardashian s-au despărțit la începutul acestei luni, după doar 9 luni de relație și, deși mulți au bănuit că fosta soție a lui Kanye a fost cea care a scos-o din priză, sursele susțin că Davidson a fost cel care a renunțat.

Pete Davidson ar fi văzut niște „semnale de alarmă” chiar la începutul relației cu Kim Kardashian.

 

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit. Care este motivul pentru care aceștia au ales să pună punct relației


Într-un interviu pentru Heat World, o sursă apropiată fostului cuplu a susținut că Davidson nu a mai putut tolera cât de mult Kardashian dorea să îi controleze viața.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

"Kim îl microgestiona în mod constant, spunându-i chiar și ce avea voie să poarte", susține sursa.

Vedeta "The Kardashians" ar fi "insistat, de asemenea, ca el să fie văzut doar în branduri care erau afiliate cu afacerile familiei ei".

Lui Davidson, care a refuzat să apară în primul sezon al show-ului Hulu al lui Kardashian, dar este de așteptat să apară în sezonul următor, i se cerea, de asemenea, să participe la "întâlniri interminabile", susține sursa.


Al doilea semnal de alarmă a fost, se pare, dorința lui Kardashian de a-i controla imaginea. Davidson ar fi simțit că obsesia ei pentru aspect era prea mult de suportat.


Pierderea ei în greutate de 21 de kilograme a făcut-o să fie obsedată până la punctul în care se aștepta ca iubitul ei, Davidson, să țină alături de ea regimul strict și să facă sport.

Iubitul lui Kim Kardashian suferă de o boală cronică. Pete Davidson a primit diagnosticul la 17 ani: „Aveam 45 de kilograme”


"Trebuia să țină pasul cu regimul ei de slăbire - să fie în formă, să nu mai mănânce junk food și să arate ca viitorul ei soț", continuă sursa.

"În momentul în care a venit vorba de filmarea din Australia, Pete era încântat să fie departe de toate obsesiile lui Kim legate de dietă și exerciții fizice, dar tot a trebuit să se confrunte cu faptul că ea era pe urmele lui 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în legătură cu ceea ce făcea el."

 

Kris Jenner ar fi fost, de asemenea, prea exigentă pentru Pete Davidson

De asemenea, s-a raportat că mama lui Kardashian făcea presiuni asupra lui Davidson pentru a o cere în căsătorie pe Kardashian. 

"Kris alesese un inel și voia să pună în scenă această logodnă în stil Kourtney și Travis pentru emisiune. Lui i s-a părut de prost gust și a tot dat cu piciorul la ideea asta, ceea ce Kim și Kris au înțeles că el trage de timp pentru logodnă."

Davidson se pare că nu a vrut ca relația să se termine așa și nu are o părere proastă despre vedetă, dar este gata să treacă peste.


"Pete a intrat în această relație cu cele mai bune intenții", adaugă sursa, "Îi pare rău că Kim este supărată de decizia lui de a pune capăt relației, dar simte, de asemenea, că nu a avut de ales. Ajunsese în punctul în care era tot ceea ce îl întreba lumea, ca și cum cariera lui de comediant și actor de succes în SNL ar fi zburat pe fereastră și dintr-o dată era domnul Kim Kardashian."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel