Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Bianca Drăgușanu a făcut o serie de declarații controversate la adresa femeilor mici de statură.

Bianca Drăgușanu a fost invitata lui George Tănase, în emisiunea „ZigZag”, de la Kanal D. Vedeta a mărturisit că femeile mici de statură nu sunt pe gustul ei. 

 

 „De exemplu, Kim Kardashian. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie mai înaltă, măcar cu 10-15 cm, era mai mișto decât e, dar are niște forme… pe care eu mi le doresc foarte mult și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică așa… Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om! Nu mă face să zic lucruri care să… Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde. Au și ele norocul lor că pot lua papainoage și pot părea înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Fiind mică de înălțime, ai multe avantaje. Mi se pare că femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte. De ce Miss Univers are peste 1,80 m?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

 

Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre Dana Budeanu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu este o persoană extrem de sinceră. Invitată în emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase, Bianca Drăgușanu a fost supusă unui joc. Vedeta a trebuit să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Dintre acestea, blondina ales-o pe Dana Budeanu.

Totodată, Bianca Drăgușanu și-a exprimat părerea sinceră despre creatoarea de modă.

Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre Dana Budeanu

Blondina susține că Dana Budeanu este o femeie foarte frumoasă, deșteaptă și puternică. Totodată, Bianca Drăgușanu a recunoscut că se regăsește în tot ceea ce spune creatoarea de modă. 

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu', a declarat Bianca în emisiune.

Ce spunea Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu 

De-a lungul timpului, Dana Budeanu i-a luat apărarea Biancăi Drăgușanu, mai ales când blondina primea critici pe bandă rulantă legate de fostele sale relații. 

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut', a spus Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 sep 2022, 09:06 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience