Cu cât sunt plătite bonele care au grijă de copiii lui Kim Kardashian. Câte minute pe zi petrece vedeta cu copiii ei

Data actualizării: | Data publicării:
Kim Kardashian, foto Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, foto Instagram

Celebritatea vine cu un preț, iar în cazul lui Kim Kardashian, acesta se traduce în sute de mii de dolari cheltuiți pentru îngrijirea copiilor săi. 

Kardashian nu este doar o vedetă de televiziune de tip reality show, ci și antreprenor și  avocat aspirant. Firește, timpul cu cei patru copii ai ei, North, Saint, Chicago și Psalm, este tot mai scurt. Kim Kardashian vrea ce e mai bun pentru copii ei, astfel că a angajat mai multe bone, care, potrivit unui raport RadarOnline din 2018, sunt plătite și foarte bine.

Cu cât sunt plătite dădacele lui Kim Kardashian

Kardashian le-ar plăti bonlor sale salarii de șase cifre fiecare.

"Au o echipă de dădace în permanență și de gardă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fiecare având un salariu de aproximativ 100.000 de dolari", a declarat o sursă. Aceste bone ar avea, de asemenea, o listă de reguli stricte pe care trebuie să le respecte, potrivit YourTango.


Aceeași sursă a declarat că vedeta și soțul ei de atunci, Kanye West, cheltuiau o avere pe bone, mai ales după ce s-a născut Chicago, în ianuarie 2018. Cu toate acestea, atât Kardashian, cât și West erau dispuși să suporte costurile pentru a asigura cea mai bună îngrijire pentru copiii lor.

 

"programul lor este atât de plin încât nu există nicio îndoială că au nevoie de bone", a declarat sursa. "Dar nu le ușurează balanța bancară insistând pe cele mai bune dintre cele mai bune!".

Kanye West nu era de acord cu bonele angajate de Kim Kardashian.


După despărțirea lor, West a criticat-o pe Kardashian pentru că a folosit bone în loc să își crească singură copiii. El și-a exprimat nemulțumirile în cântecul său "Eazy", lansat la începutul acestui an.


"Am avut grijă de patru copii timp de cinci ore astăzi, Port aceste cizme Yeezy peste tot, chiar și la duș astăzi, Am dragoste pentru bone, dar familia adevărată este mai bună, Camerele de luat vederi urmăresc copiii, nu vă mai luați meritele", a spus West în melodie.


Se pare că Kardashian nu a fost încântată de comentariiile făcute de fostul ei iubit. O sursă apropiată ei a declarat pentru  People că aceasta a fost extrem de dezamăgită.

"A fost o lovitură joasă pentru el să înceapă să o critice pentru că are bone", a spus sursa, potrivit the Sun. "Nici mulți dintre prietenii ei nu cred că a fost corect".

 


Câte bone are Kim Kardashian

Un reportaj realizat de The Sun în 2020 susținea că Kardashian are o echipă de șase bone. Patru dintre aceste bone, câte una pentru fiecare copil, apar într-o zi obișnuită și cel puțin două sunt în casă în permanență.

Alți membri ai personalului, inclusiv tutori și stiliști, însoțesc bonele pentru a ajuta la îngrijirea copiilor. 

Kardashian a divorțat de West în timpul scurs de la acest raport, astfel încât configurația exactă s-ar fi putut schimba. Cu toate acestea, singura constantă este că își face timp pentru copiii ei, chiar și cu viața ei agitată.


"Kim se asigură că are 15 minute de timp individual cu fiecare copil pe zi, dar chiar și asta este programat și trebuie să se încadreze în agenda ei și printre apelurile telefonice", a declarat o sursă pentru The Sun.

@kimandnorth

We’re having so much fun

♬ original sound - Kim and North



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel