Jorge, dezvăluiri emoționante în legătură cu tatăl său. Susține că și-a „reîntâlnit” părintele, la Survivor România

Data publicării:

Cum a decurs experiența „reîntâlnirii” cu tatăl său, după ani de la moartea acestuia.

Jorge a avut o nouă apariție în mediul public, după ce a spus celebrele declarații de acum câteva săptămâni, cu privire la vocea Andreei Bălan.

Trecât peste acest moment, Jorge a dezvăluit detalii importante din viața lui, mai ales că a precizat câteva informații despre moartea tatălui său. El a răms ca o amprentă în viața lui Jorge, iar acum, după ce a trecut timpul, vedeta admite că s-a „reîntâlnit” cu părintele.

Vezi și: Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Este cunoscut faptul că artistul are un podcast, „Vorba lui Jorge”, acolo unde are printre cei mai aleși invitați. De aceea, el muncește din greu, prezentând și motivul pentru care o face:

„Sunt foarte norocos și cred că sunt din ce în ce mai norocos prin prisma faptului că am înțeles că trebuie să muncesc și să dau tot, că norocul este pentru cei care muncesc.”, notează Ciao.ro

Jorge este una dintre vedetele care au participat la Survivor România, iar experiența l-a făcut să se uite în trecut. Una dintre figurile emblematice care i-au reapărut în minte a fost tatăl său.

„Și tată este în continuare în sufletul meu și în viața mea. Mai ales când am fost la Survivor l-am simțit de câteva ori aproape, chiar foarte aproape.”. Mai departe el a continuat să exprime cât de importantă a fost această „apariție”, simțind nevoia unui moment de liniște, la vremea respectivă:

„E o chestie pe care n-am povestit-o până acum dar într-una din nopți, când m-am trezit, am simțit prezența tatălui meu și m-am îndreptat către malul mării și acolo am stat câteva secunde ca și când am stat lângă tată și ne uităm amândoi la valuri.”

Vezi și: Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Momentul când stătea cu tatăl său și priveau stelele

Cu toate că nu a mai vorbit niciodată, public, despre această experiență, Jorge a dat dovadă de încredere în destin și, chiar dacă tatăl său nu mai este în viață de peste 17 ani, el rămâne profund recunoscător lui Dumnezeu:

„Pentru mine, momentul ăla, de fiecare dată când mi se face dor de tata, mă duc cu gândul acolo, cum am stat noi doi pe malul mării și ne uitam la stele. A fost o chestie fantastică pe care nu credeam că o să o trăiesc vreodată.

Au trecut 17 ani de când nu mai trăiește tata și anul ăsta chiar că a fost cu niște chestii fabuloase, o binecuvântare în continuu. Nu îmi rămâne decât să fiu recunoscător și să îi mulțumesc lui Dumnezeu, să îi dăm înainte.”

Artistul prezintă mult interes pentru pubicul său, iar cu fiecare ediție a podcastului pe care îl realizează, urmăritorii lui îi lasă mesaje de apreciere pentru a arăta susținerea de care are parte vedeta. Cu atât mai mult, mulți dintre urmăritorii lui așteaptă cu mare interes cele mai noi evenimente din viața acestuia, Jorge, la rândul său, fiind foarte responsabil față de propria comunitate. El își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața sa.

Vezi și: Jorge a dus-o pe mama lui de 67 de ani la sporturi extreme. Prin ce aventuri a trecut cu familia: „E tradiția noastră de 12 ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel