Alina Laufer dezvăluie cine aduce banii în casă. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Jorge: „Când ies din baie devin din nou responsabilitatea mea”

Sursă foto: Instagram/ Alina Laufer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Alina Laufer

Alina Laufer recunoaște că soțul său, Ilan Laufer, aduce toți banii în casă. Construiți pe încredere și determinare, ce doi se organizează de minune.

Alina Laufer a spus, oficial, că soțul său aduce toți banii în casă. Diva, după ce s-a despărțit de fostul soț, Jorge, a avut o perioadă dificilă. Însă, vremurile negre și întunecate au luat sfârșit. Astfel, vedeta este mai fericită ca niciodată împreună cu noul partener, Ilan Laufer. Bărbatul este politician, iar situația financiara nu este una rea. După cum recunoaște chiar fosta soție a lui Jorge, Ilan Laufer întreține familia din buzunarul său. Încă din 2013, Alina s-a căsătorit cu Ilan Laufer și de atunci au un mariaj fericit și împlinit. Acesta nu duce deloc lipsa banilor, iar Alina mărturisește că are grijă de casă și familie cât timp este la muncă Ilan.

Cu toate că situația financiară permite angajarea unei bone, mai ales pentru că cei doi au și doi gemeni cu vârste destul de fragede, Alina și Ilan au decis că este mai bine pentru toți să își crească singuri copiii. Astfel, ipoteza unei bone este exclusă din start. Cei doi se organizează excelent, iar Ilan se ocupă de partea financiară, în timp ce soția sa, Alina, are grijă de gospodărie, potrivit Viva.

„Eu mă ocup de tot ce înseamnă partea administrativă în casă, de cumpărături, de plătit facturi, de mâncare, de copii de dimineața. Îi trezesc, îi pieptăn, îi îmbrac etc. Ilan se ocupă să fie bani pentru a plăti facturile și aprovizionarea și etc. Dimineața el se trezește și primul lucru sare din pijamale și duce câinele afară cât timp eu mă ocup de copii. Seara, la fel, când venim fiecare de la treburi, după amiaza, luăm copiii de la grădiniță. Eu le dau de mâncare, Ilan se joacă cu ei, în acest timp eu mă pregătesc să mergem împreună în parc. Baie le face numai el, dar când ies din baie devin din nou responsabilitatea mea: uscat pe păr, spălat pe dinți. Avem o rutină și o disciplină bine pusă la punct. Altfel n-am face față.”, a spus Alina, potrivit Unica.

Jorge a fost aproape de depresia, când fosta soție i-a interzis să își vadă copilul.

Jorge și Alina Laufer au format un cuplu timp de 5 ani, însă aceștia au decis să pună capăt relației, după ce între cei doi au intervenit diferite neînțelegeri. Părinții fostei soții au reprezentat și ei unul dintre motivele ce a condus la această ruptură.

"N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.

Adică e o chestie de energie a familiei, e greu, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: 'Fă și tu ceva serios!' Îmi cer scuze că spun asta, ăsta e adevărul, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.", a declarat Jorge, în podcastul lui Cătălin Măruța. 

"Am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată"

Din cauza relației tensionate pe care o avea cu foștii socri, cântărețul a decis într-o zi să plece de acasă, pentru totdeauna. 

"Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, ca să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, de acasă, am pupat-o pe Karina. Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. Mă simțeam acaparat de familia ei. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea a vrut să vină, dar i-am zis că am nevoie de pauză. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci.", a declarat Jorge.

Fosta soție nu l-a lăsat pe artist să-și mai vadă copilul

Jorge a traversat și o perioadă foarte grea după divorț, fiind în pragul depresiei. Acest lucru s-a întâmplat doar din cauza faptului că nu și-a putut vedea copilul, spune acesta.

"Nu puteam să mă întâlnesc cu Karina. Mergeam vorbeam cu ea seara, "Știi că mâine e weekend-ul meu", sunam la ușă, nu răspundea nimeni, iar ea îmi spunea "Noi am hotărât să plecăm la munte cu Karina", și pleca. Am întrebat avocatul ce să fac, am chemat Poliția, au făcut proces verbal. după ce a înțeles că e nasol, nu a mai făcut asta.

Când mi-a spus că se mută cu Karina în America i-am spus, "ai binecuvântarea mea să plecați". Eu atunci am simțit că dacă mă împotrivesc o să înrăutățesc lucrurile. I-am spus, "Singura condiție pe care o am e să vorbesc cu ea la telefon și să o vizitez de două ori pe an și ea să mai vină în România". Și când a ajuns în America, primul lucru pe care l-a făcut a fost să-i ia Karinei telefonul. Eu nu am putut să vorbesc cu ea o săptămână. Când am plecat în America să o văd, după 8 luni de zile mi-a zis să aduc fata la 8 acasă. Atunci am înnebunit.", a mai zis Jorge.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 22 iun 2023, 12:51 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience