Jorge a ajuns pe masa de operație, după accidentarea de la Survivor România 2023. Ce interdicții i-au pus medicii: "Mi-a ajuns cuțitul la os. Nu am voie să..."

Data publicării:
Sursa foto: Jorge, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Jorge, captură YouTube

Jorge s-a operat la genunchi, după ce s-a accidentat la Survivor România 2023.

Jorge este unul dintre cei 12 Faimoși, care au ales să-și părăsească confortul de acasă și să plece în jungla Dominicană, în cel mai dur show de supraviețuire din viața lor. Din nefericire, artistul s-a accidentat grav la picior, motiv pentru care a fost eliminat din competiția Survivor România 2023. După ce a ajuns în România, artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi. 

Jorge a ajuns pe masa de operație, după accidentarea de la Survivor România 2023

Din fericire, Jorge a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, iar acum se află acasă, alături de familia sa frumoasă, care are grijă de el. Medicii i-au interzis artistului să folosească piciorul timp de 5 săptămâni. 

„Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea.Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România. A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat microbul'…', a spus Jorge pentru click.ro

Jorge: „Prima operație din viața mea”

Fostul Faimos a recunoscut că a fost prima operație din viața lui, dar se bucură că totul a decurs bine. 

„Prima operație din viața mea! Eu nu m-am operat în viața mea! Ba da, m-am operat la ochi. Dar nu am avut niciun oscior, niciun deget, nimic, rupt… Râd că am emoții! Deci mâine dimineață, la prima oră am înțeles că sunt primul pacient, de-aia mă internează din seara asta…', povestea artistul cu o zi înainte de operație.

Jorge a fost eliminat de la Survivor România

Jorge s-a întors în România, în scaun cu rotile, după ce a fost eliminat de la Survivor. 

„Sunt optimist! Mulțumesc Survivor România, fără voi nu aș fi reușit să fiu la operația asta! Lăsând gluma la o parte, că mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor, e bine să nu lași să aștepți. Când e ceva important trebuie să dai frica la o parte. Eu nu am simțit frică deloc, m-am ambiționat, am mers singur pe picioare până în sala de operație și  am scos și pieptul în față pentru că era un moment în care trebuia să fiu curajos! Nu este cea mai grea operație!De-acum încolo nu poate să fie decât bine! Asta am în minte acum! Sunt fericit, e și de la perfuzii… Urmează să am vreo 6 zile de stat acasă după care am programat să filmez două podcasturi', a povestit Jorge în vlogul pe care l-a făcut din spital.

Citește și: Jorge a aflat în direct că soția sa a vrut să divorțeze: „Mă hotărâsem, eu nu mai pot așa.” Artistul a rămas șocat

Jorge, motivul pentru care i-a fost infidel soției sale: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde“ ale lui. Problema este la el”

Oana Roman, noi detalii despre despărțirea de Marius Elisei. Vedeta vrea să divorțeze cât mai repede: „Au fost niște jigniri urâte”

Cum l-a visat Mioara Velicu pe regretatul ei soț, Nicolae Martinescu. Ce semn i-a transmis celebrei interprete de muzică populară



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel