Cum l-a visat Mioara Velicu pe regretatul ei soț, Nicolae Martinescu. Ce semn i-a transmis celebrei interprete de muzică populară

Data publicării:
Sursa foto: Mioara Velicu, captură TV/ La Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Velicu, captură TV/ La Măruță

Mioara Velicu a dezvăluit ce semne primește de la regretatul său soț. 

Mioara Velicu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Artista este mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o dramă de nedescris. Mioara Velicu și-a pierdut soțul cu mai bine de nouă ani în urmă. Interpreta de muzică populară a fost împreună cu fostul campion mondial de lupte greco-romane Nicolae Martinescu. Cei doi au fost împreună timp de 38 de ani. Din nefericire, soțul artistei s-a stins din viață  pe 1 aprilie 2013, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, în timp ce se afla la tăierea porcului. 

Cum l-a visat Mioara Velicu pe regretatul ei soț, Nicolae Martinescu

Deși au trecut ani buni de la decesul regretatului soț, artista susține îi trimite anumite semne, care să îi arate că este tot timpul lângă ea și o veghează. Totodată, Mioara Velicu a mărturisit că, în tradițiile din Moldova se spune că atunci când visezi pe cineva este bine să dai de pomană

“Atunci când visezi pe cineva trebuie să dai de pomană, așa este la noi, în Moldova. Poate vrea ceva. Dau ce îi place cel mai mult de pomană. Faptul că visezi pe cineva, îți este dor, ori îi este lui dor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că de mine are cine să aibă grijă, așa cum am și eu grijă de cei plecați dintre noi și păstrez obiceiurile și tradițiile din Moldova”, a explicat Mioara Velicu, la Antena Stars.

Mioara Velicu și-ar dori să poată comunica cu Nicolae Martinescu

Îndrăgita interpretă de muzică populară a recunoscut că ar vrea ca regretatul ei soț să îi apară mai des în vis și să comunice cu ea. 

”Mi-aș fi dorit ca bărbatul meu să spună ce trebuie să îi mai dau, ce trebuie să mai fac, să îmi spună dacă este supărat, mi-aș fi dorit”, a  mai declarat aceasta.

Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei

După decesul soțului său, dar și din cauza pandemiei de coronavirus, Mioara Velicu a decis să-și pregătească și ea locul de veci. Îndrăgita artistă de muzică populară a mărturisit că a luat această decizie, deoarece este conștientă de faptul că sfârșitul poate să vină în orice moment și vrea să aibă totul pregătit. 

„Şi eu sunt speriată chiar dacă sunt vaccinată, îmi era foarte frică anul trecut să nu cumva să ajung la spital şi să mă pună într-un sac. Nu îmi era frică că mor, dar voiam să mă ducă pe ultimul drum măcar cineva din familie. Când stai acasă şi te gândești ce-o să fie, aoleu, nu. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei din jur', a mărturisit cântăreața.

Mioara Velicu, distrusă de durere după moartea soțului: „Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog”

“Am pierdut iubirea vieţii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reînceput să cânt după un an.

Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singură dată, dar mi-a fost de ajuns. Mi-am pierdut şi sora, şi mama şi tata, dar aici a fost o lovitură groaznică.

De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranţi în cuplu, pentru că despărţirea este extraordinar de grea şi nu-ţi mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut.”, a declarat Mioara Velicu la vremea respectivă, notează viva.ro.

Artista a recunoscut că soțul ei nu i-a călcat niciodată strâmb. 

“Nu te mai ierta, se întorcea şi plecă. Nu aş fi tolerat infidelitatea lui, dar nici eu nu i-am greşit niciodată pentru că ştiam că l-aş pierde.”, a mai spus solista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel