Oana Roman, noi detalii despre despărțirea de Marius Elisei. Vedeta vrea să divorțeze cât mai repede: „Au fost niște jigniri urâte”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei. 

După mai multe despărțiri și împăcări, Oana Roman și Marius Elisei au decis să încheie definitic relația. Ulterior, cei doi și-au aruncat mai multe vorbe grele, iar acum, singurul lucru care îi mai leagă este fiica lor, Isabela. 

Oana Roman, noi detalii despre despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că a jignit-o în nenumărate rânduri, după ce ea a decis să spună tuturor cum stau lucrurile, de fapt, între cei doi. 

„Îmi doream să se întâmple de mult, venirea puilor a adăugat un stres. Eu nu mi-am dorit ca Luna să facă pui, normal era responsabilitatea lui, nu și-a dus-o până la capăt. Situația trebuia să se întâmple de mult. Ideea este că nu vreau să intru prea mult în detalii. Am făcut și o declarație pe Instagram unde am zis că e gata, dacă se consideră că am exagerat, îmi cer scuze, hai să punem punct, să nu ne mai acuzăm. El a ieșit în public și a zis niște cuvinte urâte. Eu am încercat să mă abțin, mulți prieteni m-au întrebat cum m-am abținut. Au fost niște jigniri urâte”, a spus Oana Roman la XNS

”Sunt dispusă să las de la mine”

Cu toate astea, Oana Roman a recunoscut că este dispusă să îl ierte pe Marius Elisei pentru jignirile făcute la adresa ei, dar asta doar de dragul fetiței pe care o au împreună. Vedeta își dorește ca Isabela să petreacă timpul și cu tatăl său și să nu simtă toate problemele care sunt între ei. 

”A fi mamă este un dar de la Dumnezeu. Eu cred că a spus lucrurile alea de nervi și cred că îi pare rău, dar niciodată nu-și va cere scuze. Eu sunt cum o fi, lăsăm așa. Trebuie ca Iza să fie protejată, punct. Trebuie ca ea să aibă o relație bună cu el, să se vadă, să iasă cu el, să petreacă timp. Ea a crescut lângă noi, amândoi și în continuare trebuie să se întâmple la fel. Eu sunt dispusă să las de la mine foarte mult, ca acest copil să fie echilibrat”, a mai spus Oana Roman.

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei merge la psiholog, după divorțul părinților

Cea mai afectată de această decizie este fiica lor, Isabela. Oana Roman a mărturisit că fiica ei merge la psiholog. Vedeta a recunoscut că Isabela îi duce dorul tatălui său, mai ales că petrecea foarte mult timp alături de acesta.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Totodată, Oana Roman a recunoscut că fiica ei a fost cea care și-a dorit să ceară ajutorul psihologului. 

„Ea îi spune <> și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea”, a adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel