Jorge, motivul pentru care i-a fost infidel soției sale: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde“ ale lui. Problema este la el”

Data publicării:

Jorge a dezvăluit motivul pentru care i-a călcat strâmb soției sale. 

Jorge și soția sa au o relație extrem de sudată, de care se bucură la maxim în fiecare zi. Totuși, chiar dacă acum lucrurile par perfecte între ei, artistul a dezvăluit că nu mereu a fost așa. În urmă cu ceva timp, Jorge a vorbit public despre momentul în care a fost infidel în relația cu Ramona, lucru pe care extrem de puține persoane sunt capabile să îl recunoască. Chiar dacă nu se mândrește cu acest lucru, solistul este fericit pentru faptul că soția sa a reușit să treacă peste acel moment de cumpănă.

Jorge, motivul pentru care i-a fost infidel soției sale

Jorge susține că este un om asumat, motiv pentru care a recunoscut că i-a fost infidel soției sale. Totodată, artistul a ținut să le dea și un sfat femeilor care sunt înșelate de bărbații de lângă ei. Mai exact, acesta a mărturisit că întotdeauna vina este a bărbatului, nu a femeii care este înșelată. Jorge a precizat că a apelat și la terapia de cuplu, lucru care îl recomandă tuturor, inclusiv pentru cei mici. 

”Da. Sunt un tip asumat. Măcar eu am recunoscut. Și am făcut-o public, după ani. Nu spun că toți bărbații sunt la fel, pentru că eu cunosc cel mai fidel bărbat ever și de la el am luat exemplul. Dacă vreo doamnă care trece prin asta citește acum, să știi, draga mea, că tu ești perfectă. Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele „standarde ale lui. Problema este la el. El are o nesiguranță sau caută „succesul și îl confundă cu succesul la femei, sau „să fie iubit de cât mai multe pentru că el nu se iubește pe el. Mulți m-au judecat, când am recunoscut public, însă pe mine nu mă interesează părerea celorlalți. Dacă mi-a afectat cu ceva cursul în carieră, nu-mi pasă. Eu vreau să fiu sincer cu mine și mă dezvolt. Nu sunt perfect. Încă lucrez și încă fac terapie pe diverse teme. Terapia face parte din viața mea și îi îndrum și pe copiii mei să aibă ședințe la psiholog sau life coach.”, a declarat Jorge, pentru VIVA!

Jorge: „Am trecut prin apă și foc împreună”

Artistul a dezvăluit și pentru ce îi este recunoscător soției sale. Jorge a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a adus pe lume un fiu, pe nume David.

„Știu sigur că acum ne concentrăm pe ce ne ajută să ne dezvoltăm, să creștem împreună ca și cuplu. Ne concentrăm pe pozitiv și evoluție. Sunt recunoscător pentru multe. Ar fi o listă lungă. Că este o femeie atât de blândă și o soție și mamă iubitoare. Că am trecut prin apă și foc împreună. Că l-a adus pe David pe lume, deși era un risc major. Că va fi și mamă, și tată în perioada cât sunt la „Survivor și lista continuă.”, a mai spus artistul.

”Infidelitatea nu are legătură cu iubirea”

Mai mult, chiar dacă s-au întâmplat acele episoade mai nefericite în relația lor, Jorge spune că nu a primit niciun reproș de la Ramona, care și-a dorit doar puțină pauză, pentru a-și face ordine în gânduri.

”Infidelitatea nu are legătură cu iubirea, ci cu ego-ul, încrederea, cu felul în care tu te percepi și te raportezi la ceilalți. Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația și m-au ajutat să înțeleg ce înseamnă să fii un bărbat și un soț adevărat. Ramona nu e genul care să reproșeze, ci doar are nevoie de o pauză, de un timp cu ea, ca să revină la sentimente mai bune.”, spune Jorge pentru sursa citată mai sus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel