Jessie Baneș, lansare inedită. Artista cucerește prin melodiile sale: „Luptați pentru iubire”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Jessie Banes
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Jessie Banes

Jessie Baneș, talentata artistă care a mai lansat o melodie. Reacțiile fanilor sunt inedite.

Fanii sunt impresionați de a noua lansare a piesei cu titlul „Fără mângâierea ta”, o melodie specială cu un mesaj sensibil pe care artista a compus-o „așternându-și sufletul în versuri”.

Ce mesaj transmite artista

Încă din weekend, artista și-a anunțat noua operă cu care va debuta pe Youtube. Iată mesajul talentatei artiste: 

„Dragilor, mâine la ora 12:30 se lansează cel mai nou proiect ’Fără mângâierea ta’ pe canalul meu de Youtube. Una dintre cele mai sensibile piese pe care le-am compus până acum, fără doar și poate. Mi-am așternut sufletul în fiecare vers și rimă. Știu asta pentru că a fost una din piesele scrise de mine, în doar câteva ore.

O poveste de dragoste trăită în taina nopții, sub clar de lună, o iubire care arde încă inimile amândurora dar care nu mai poate fi împărtășită. Dragostea înseamnă doi oameni imperfecți care refuză să renunțe unul la celălalt. Din orgolii se pot încheia iubiri profunde, curate, care ar fi putut rezista dincolo de orice graniță.

Vreau să transmit un mesaj cu această nouă melodie: luptați pentru iubire, uitați de limite, iubiți cu toată ființa, fără constrângeri, pentru că viața înseamnă iubire și e mult mai frumos trăită în doi. Lăsați dragostea să vă înflorească în suflete!”, a spus cântăreața pe una dintre platformele sale de socializare.

În deschiderea spectacolului lui Chris Norman de la Cluj, Jessie Baneș va concerta alături de Ovidiu Lipan Țăndărică

Recent, tânăra artistă a lansat „Meninas Morenas”, piesa cu care va da startul acestei veri. Ceea ce face și mai impresionantă lansarea este colaborarea cu celebrul toboșar al trupei Pheonix, Ovidiu Lipan Țăndărică. Cei doi s-au bucurat de ovaționările fanilor la scurt timp după lansare. Tot luna aceasta, pe 15 iunie, Jessie Baneș va cânta alături de Ovidiu Lipan Țăndărică în deschiderea spectacolului lui  Chris Normal, în Cluj.

„E unul dintre cele mai importante și emoționante momente din cariera mea muzicală. Împreună cu Ovidiu Lipan Țăndărică vom deschide concertul marelui Chris Norman de la Cluj, de pe data de 15 iunie. Vă aștept să ne fiți alături cu sufletul, dacă fizic nu puteți ajunge la BT Arena să ne vedeți pe scenă. Acolo vom face și lansarea oficială a noii noastre piese, ‘Meninas Morenas’”, a spus Jessie Baneș.

Artista a mai avut o lansare, de curând, a unei piese care s-a bucurat de succes. Este vorba despre melodia „Hai române, sus paharul”, care a atins aproape 100.000 de mii de vizualizări în aproape o lună. 

A concurat împotriva tatălui său

De asemenea, Jessie Baneș a participat la showl Vocea României în echipa lui Marius Moga. Ce a intrigat publicul este faptul că Jessie a concurat împotriva propriului său tată.

 „După terminarea liceului, în 2015 am participat la Vocea României, în echipa lui Marius Moga. Povestea interesantă a acestui concurs a fost că, fără să știu, se înscrisese și tatăl meu în competiție. A fost primul caz din România, tată fiică să se dueleze la un concurs de talente. Bineînțeles, pentru că aveam mult mai multă experiență decât el, care se apucase de cântat doar cu un an în urmă, eu am fost cea care am mers mai departe”, precizează artista pe site.

 

Vezi și: Cum își învinge Ovidiu Lipan Țăndărică fricile: „Există forma asta rea care poate să te cuprindă”/ EXCLUSIV

Vezi și: Ovidiu Lipan Țăndărică, despre performanțele sale artistice. Ce ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi: „Sinceritatea este primordială pe scenă”/ EXCLUSIV

Vezi și: Jessie Baneș mesaj în versuri pentru românii din Diaspora: „Sufletul ți-e împăcat când stai cu ai tăi la masă”

Vezi și: Ovidiu Lipan Țăndărică, secretul „tinereții fără bătrânețe”: „Dacă dispar acestea, ești un om pierdut” / EXCLUSIV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel