Ovidiu Lipan Țăndărică, secretul „tinereții fără bătrânețe”: „Dacă dispar acestea, ești un om pierdut” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Ovidiu Lipan Țăndărică, în vârstă de 70 de ani, uimește prin energia pe care o pune în tot ce face, dar mai ales când e pe scenă. Marele artist ne-a dezvăluit secretele sale. 

Ovidiu Lipan Țăndărică, unul dintre cei mai iubiți și mai explozivi bateriști români, alături de frumoasa artistă Jessie Baneș, au fost invitați în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și Dc News, acolo unde au povestit au ajuns să colaboreze pentru piesa  „Meninas Morenas”, dar și care este viziunea lor artistică. Mai mult, cei doi artiști s-au lăsat „dezbrăcați de secrete”, răspunzând cu umor și sinceritate la cele mai inedite întrebări. 

 

Ovidiu Lipan Țăndărică, muzician, compozitor și baterist renumit, cunoscut ca membru a două formații marcante de muzică rock, colaborează cu Admiral C4C și Jessie Baneș pentru „Meninas Morenas” , o piesă de vară, cu ritmuri latino ce te cucerește chiar de la primul beat. „Meninas Morenas” îmbină elemente electronice și dancehall, iar versurile, un amestec de portugheză, engleză și română, au fost compuse de către Ovidiu Lipan Țăndărică și Alexandru Malsch.

 

Jessie, fascinată de prima întâlnire cu Ovidiu Lipan Țăndărică


„Vreau să-ți povestesc cum l-am cunoscut eu și cum l-am văzut prima oară pe Țăndărică pe scenă. Vorba ta, toboșarii stau de obicei în spate. Să știi că Țăndărică e cât se poate de în față, tot timpul. Eram la Cluj și ne-a sunat Radu Groza să venim că are Ovidiu Lipan un concert, să-l vedem. Am zis „bine”, ne-a plăcut foarte mult ideea. Când am ajuns acolo era seară, nu o să uit niciodată, ploua, dar în fața scenei, la Ovidiu, s-a strâns o grămadă de lume și când am ajuns acolo și am văzut, l-am văzut pe Ovidiu cum bătea  în tobe. Deci o energie ceva de  nedescris, în momentul ăla am zis wow, stai puțin, nu pot să cred, ăsta e Ovidiu Lipan Țăndărică.  Incredibil! Atunci l-am văzut prima oară pe Ovidiu, a povestit Jessie Baneș, în emisiune. 

Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie „secretul” energiei sale


„De unde vă găsiți toată energia asta?”, a întrebat Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii. 


„Mai stau, meditez, deschid chakrele, fac comunicare ancestrală. Mă echilibrez energetic. E foarte important sinele, să te recunoști și  să pot să știi cam în ce direcție ești.
Înălțarea asta spirituală e foarte importantă și să-ți creezi o liniște a ta și poți chiar să primești mesaje care te propulsează, cumva, în ceea ce vrei să faci. Foarte interesant pentru că, mai ales acum, în aglomerația asta și nebunia asta, totul la viteză, totul consumabil, fast-food muzical, din toate direcțiile, să fac muzici pe un șablon în care ai senzația, după o zi întreagă,  că ai ascultat aceeași melodie,  că tot se copiază, se copiază. E foarte importantă regăsirea de sine”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Cunoscut pentru umorul de care dă dovadă în majoritatea aparițiilor sale, Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit că veselia este „elixirul” tinereții. 

„Dacă dispar umorul, autoironia, ești un om pierdut. Și asta e o funcționalitate a tinereții fără bătrânețe”, a mai spus artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel