Jessie Baneș mesaj în versuri pentru românii din Diaspora: „Sufletul ți-e împăcat când stai cu ai tăi la masă”

Data publicării:
Sursă foto: captură video Youtube, Jessie Baneș/ Jessie Baneș
Descriere foto: Sursă foto: captură video Youtube, Jessie Baneș/ Jessie Baneș

Jessie Banes a pășit pe scenă cu un mesaj adresat românilor, care-și petrec timpul în afara granițelor.

Fiind artistă de mică, cântăreața Jessie Baneș a uimit din nou publicul prin apariția melodiei „Hai române, sus paharul!”, o melodie de suflet, care aduce aminte românilor de pretutindeni că familia și țara le e aproape, să nu uite cine sunt în largul străinătății.

În competiție cu propriul părinte

Așa cum se prezintă și pe site-ul dedicat cântăreței, un aspect interesant în istoricul artistei este faptul că, la participarea spectacolului „Vocea României”, a fost în competiție cu propriul său tată:

  „După terminarea liceului, în 2015 am participat la Vocea României, în echipa lui Marius Moga. Povestea interesantă a acestui concurs a fost că, fără să știu, se înscrisese și tatăl meu în competiție. A fost primul caz din România, tată fiică să se dueleze la un concurs de talente. Bineînțeles, pentru că aveam mult mai multă experiență decât el, care se apucase de cântat doar cu un an în urmă, eu am fost cea care am mers mai departe”, precizează artista pe site.

VEZI ȘI: Jessie Baneș face praf emisiunea „Bravo, ai stil!”. Artista a transmis un mesaj dur: „E o frenezie totală în jurul acestui show!”

O melodie dedicată cu suflet celor care îndură singurătatea din afara granițelor

De asemenea, Jessie Baneș cu Ovidiu Lipan Țăndărică au fost invitați în platoul Spectacola și DC News, iar cei doi artiști au povestit cum au ajuns să colaboreze, dar și care este viziunea lor artistică. Mai mult, aceștia s-au lăsat „dezbrăcați de secrete”, răspunzând cu umor și sinceritate la cele mai inedite întrebări.

 Artista, în noua melodie dedicată românilor din Diaspora, transmite cuvinte dulci, cântând cu drag despre țara noastră, oferindu-le și un sprijin de spirit celor care sunt, mai ales, singuri în afara granițelor. Indiferent de statul pe care îl avem, atât în țară, cât și în alte țări, România reprezintă un loc special, un element foarte important fiind sentimentul de familiaritate pe care îl oferă țara de baștină, mai transmite cântăreața prin versurile sale.

Familia, prietenii, copilăria, nimic nu este mai drag când petreci momente cu aceștia, uneori prea târziu apreciate în viața noastră, și într-un mediu ferit de poverile de zi cu zi.

Refrenul melodiei îndeamnă la părăsirea grijilor și a poverilor, îndeamnă la petrecere, detașare, dar și relaxare, menționând că, mereu este benefic să știm când să luăm o pauză pentru a ne încărca bateriile.

VEZI ȘI: Ovidiu Lipan Țăndărică, secretul „tinereții fără bătrânețe”: „Dacă dispar acestea, ești un om pierdut” / EXCLUSIV

„Visam să fiu artistă”

Jessie Baneș implică mult efort și ambiție în piesele pe care le cântă, iar întrebată de gazda emisiunii „Oracolul Vedetelor”, din cadrul Spectacola și DC News, Georgiana Ioniță-Toader „Care era cel mai mare vis în copilărie?”, artista a răspuns:

„Să devin artistă și să joc în filme, nu știu de unde aveam treaba asta, dar uite că jumătate s-a întâmplat, acum vom vedea și partea a doua”, a spus aceasta.

VEZI Și: Jessie, piesă nouă despre prietenia adevărată: “Când vom ști să ne respectăm și iubim pe noi înșine, atunci ne vor iubi și respecta și străinii”

Vizionează emisiunea integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel