Ovidiu Lipan Țăndărică, despre performanțele sale artistice. Ce ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi: „Sinceritatea este primordială pe scenă”/ EXCLUSIV

Data publicării:
 Jessie Baneș și Ovidiu Lipan Țăndărică, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Jessie Baneș și Ovidiu Lipan Țăndărică, foto Instagram

Cele două generații de artiști, Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, au dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce înseamnă să ai înclinație către scenă și ce ar schimba aceștia în trecutul lor dacă ar avea ocazia. Răspunsurile au uluit prin sinceritatea de care dau dovadă cei doi.

Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, două generații diferite de artiști, au fost prezenți pe platoul Spectacola și DC News, la emisiunea Oracolul Vedetelor cu gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader. Cei doi au împărtășit experiențe de viață și sfaturi în privința cărora orice artist, chiar orice persoană, ar putea pleca urechea. Cei doi au o colaborare strașnică și sunt gata să înfrunte toate obstacolele împreună.

Ce înseamnă înclinația către scenă

Artistul și-a exprimat opinia despre ce înseamnă a avea acel „har” îndreptat către scenă, cum te naști cu el și nu-l deprinzi. Mulți, deși sunt artiști, se ascund de așa-zisa scenă, mai ales când publicul își ațintește toată atenția.

„Dacă nu-ți dorești și n-ai exhibiționismul ăsta și n-ai dragul ăsta să ieși și nu simți din înăuntrul tău...mulți se ascund, mulți se ascund după instrument. Dacă nu o ai înnăscută...asta nu se învață. Creezi o forță, captezi publicul, din 200 de oameni simți că toți se uită la tine. Aici e un fenomen, e o chestie foarte interesantă. Este o energie pe care o emani și aia ți se întoarce. Adică tu mai stai cu 20 pe scenă și nu-i vede nimeni. Îți creezi cu timpul o forță și o educație în a transmite încât se întoarce înapoi.”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Să-ți respecți ceea ce faci. Sinceritatea este primordială pe scenă. Dacă tu ai apărut acolo și vrei să păcălești, s-a terminat, sinceritatea este atunci când  trebuie să scoți din tine adevărul, să fii lumină, cu orice te-ai ocupa, când ești sincer se transpune.”, a mai adăugat Ovidiu Lipan Țăndărică.

Ce ar schimba cei doi artiști dacă ar da timpul înapoi

De asemenea, gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader, i-a întrebat pe cei doi artiști care ar fi lucrul pe care l-ar schimba dacă s-ar întoarce înapoi în timp, iar răspunsul nu a întârziat să apară:

 „Poate sună ca un clișeu, dar eu nu cred că aș schimba ceva în viața mea, pentru că până la urmă, trecutul și lucrurile pe care le-am făcut și chiar greșelile pe care le-am făcut în special te formează și te ajută să ajungi unde ești astăzi. Dacă toate ar fi mers perfect n-ai ști să apreciezi”,a răspuns Jessie Baneș.

„Eu aș schimba următorul lucru la mine. Mi-as dori ca atunci când primesc iubire, să fiu mai deschis, al această parte cu dragostea, de multe ori n-am vrut să fiu rănit și m-am închis și am devenit mai pragmatic. Și acolo lipsește ceva. Și acum simt că dacă intra și falia aceea...sunt foarte sensibil și romantic...începi devreme, fete, muzică, ești îndrăgit și ceva în spate se aude „mă dacă mă părăsește”, „o să sufăr”, și asta mi-a făcut o barieră în a deveni treaz într-o relație, asta îmi lipsește acum. Nici nu pot să beau măcar, vreau să fiu stăpân pe situație. E o caracteristică, aș fi vrut să simt că-mi dau libertatea să simt mai mult. Lipsește o părticică de ceva”, a punctat Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Uite, poate și eu regret puțin că n-am spus „Nu” de mai multe ori unor persoane din viața mea și tot timpul încerc să fac să fie bine pentru oamenii din jurul meu și nu pentru mine, mă las pe locul doi. Acum, ascultându-l pe Ovidiu, parcă mi-am dat seama și despre acest lucru. Nu știu să spun „Nu” persoanelor care sunt chiar toxice din viața mea, mereu am încercat să-i fac pe ceilalți de lângă mine să se simtă bine. Dacă persoana respectivă vrea ceva făceam chiar dacă era în detrimentul meu. Aș fi putut spune „Nu” de multe ori până acum și probabil aș fi fost mai câștigată. Dar, uite astăzi, mi-am învățat lecția. Stăteam pe lângă persoane care nu erau tocmai potrivite pentru mine”, a precizat Jessie Baneș.

Despre Ovidiu Lipan Țăndărică

Ovidiu Lipan Țăndărică, muzician, compozitor și baterist renumit, cunoscut ca membru a două formații marcante de muzică rock, colaborează cu Admiral C4C și Jessie Baneș pentru „Meninas Morenas” , o piesă de vară, cu ritmuri latino ce te cucerește chiar de la primul beat. „Meninas Morenas” îmbină elemente electronice și dancehall, iar versurile, un amestec de portugheză, engleză și română, au fost compuse de către Ovidiu Lipan Țăndărică și Alexandru Malsch.

Urmăriți emisiunea integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel