Jennifer Aniston, secretul siluetei, la 53 de ani. Metoda 15-15-15-15

Data publicării:
Jennifer Aniston, captură video YouTube
Descriere foto: Jennifer Aniston, captură video YouTube

Jennifer Aniston a dezvăluit cum se menține în formă, la 53 de ani.

Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, folosește "metoda 15-15-15-15" pentru a se menține în formă.

Ce presupune metoda 15-15-15-15

Metoda 15-15-15-15 presupune să petreci 15 minute pe bicicleta de exerciții, 15 minute pe un aparat eliptic și 15 minute alergând (pe banda de alergare sau în aer liber). Dacă aveți acces la două sau la toate cele trei aparate, este o modalitate excelentă de a face 45 de minute de cardio fără să vă plictisiți.

"Am avut o accidentare toamna trecută și am putut face doar Pilates, pe care îl iubesc la nebunie. Dar îmi lipsea acel tip de transpirație când pur și simplu te apuci de ea. Mă întorc la 15-15-15-15", a declarat Jennifer Aniston într-un articol pentru InStyle.

Trei seturi de intervale de 15 minute pe diferite echipamente reprezintă o modalitate excelentă de a schimba antrenamentul obișnuit și nu vă solicită prea mult timp. Dacă aveți un program încărcat, cel mai bine este ca la începutul săptămânii să vă notați când puteți programa acest interval de 45 de minute de exerciții fizice.

Cât de benefică este metoda  15-15-15-15

Metoda de antrenament 15-15-15-15 a lui Aniston este în concordanță cu sfaturile Asociației Americane a Inimii. Aceștia îi sfătuiesc pe adulți să vizeze cel puțin 150 de minute de activitate aerobică de intensitate moderată pe săptămână, iar tu ar trebui să faci doar trei sesiuni de 45-50 de minute pentru a îndeplini această cerință. 

Dacă aveți o sală de gimnastică acasă cu câteva aparate diferite în ea, atunci acest lucru va fi super convenabil pentru dumneavoastră. Dar dacă nu aveți, înscrierea la o sală de sport locală vă va oferi acces la diverse aparate cardio sau puteți improviza acasă folosind principiul 15-15-15-15 pentru a împărți mai multe discipline de exerciții. De exemplu, ai putea petrece 30 de minute completând unele dintre cele mai bune exerciții pentru pierderea în greutate, urmate de acest antrenament de 15 minute pentru brațe cu gantere.


Menținerea antrenamentului de forță este la fel de importantă ca și activitatea aerobică, pe măsură ce înainta în în vârstă. Masa musculară scade în mod natural odată cu vârsta, prin urmare, includerea în mod regulat a unor gantere sau a unei benzi de rezistență în rutina de exerciții fizice va ajuta la îmbunătățirea forței și va face ca activitățile de zi cu zi să se simtă mai ușoare. 

Citește și Jennifer Aniston, cea mai importantă lecție învățată de la mama ei: „Privesc îmbătrânirea ca pe un privilegiu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel