Jane Fonda, diagnosticată cu cancer. Actrița a început chimioterapia: „80% dintre oameni supraviețuiesc”

Data actualizării: | Data publicării:
Jane Fonda, captură video YouTube
Descriere foto: Jane Fonda, captură video YouTube

Jane Fonda, în vârstă de 84 de ani, diagnosticată cu cancer. Actrița a început tratamentele de chimioterapie

Jane Fonda a anunțat vineri că are cancer și urmează tratamente de chimioterapie.

"Așadar, dragii mei prieteni, am ceva personal pe care vreau să vi-l împărtășesc. Am fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin și am început tratamentele de chimioterapie. Acesta este un cancer foarte ușor de tratat. 80% dintre oameni supraviețuiesc, așa că mă simt foarte norocoasă", a scris legendara actriță, în vârstă de 84 de ani, pe Instagram.

Ce avere are Jane Fonda și tragediile care i-au marcat viața. Celebra „Grace” și-a construit un adevărat imperiu


De asemenea, Fonda s-a declarat "norocoasă" că "are asigurare de sănătate și acces la cei mai buni medici și tratamente", recunoscând că este "privilegiată" ca celebritate.

"Aproape fiecare familie din America a trebuit să se confrunte cu cancerul la un moment dat sau altul și mult prea multe nu au acces la îngrijirea medicală de calitate pe care o primesc eu și acest lucru nu este corect", a continuat ea.

Vedeta din "Georgia Rule" a dezvăluit că face chimioterapie de șase luni și că "face față destul de bine tratamentelor", precizând că nu va lăsa boala să interfereze cu activismul ei pentru combaterea schimbărilor climatice.


"Se apropie alegerile de la jumătatea mandatului și sunt mai mult decât importante, așa că puteți conta pe mine să fiu alături de voi, pe măsură ce creștem armata noastră de campioni ai climei", a adăugat ea.

Ce se întâmplă când murim? Jane Fonda, răspuns fascinant, la 83 de ani: „Nu mi-e frică de moarte, dar mi-e teamă să nu am regrete”


Fonda a numit cancerul "un profesor" și a spus că este "atentă la lecțiile pe care le are pentru mine".

"Un lucru pe care mi l-a arătat deja este importanța comunității", a scris ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)


Fanii și celebritățile au inundat secțiunea de comentarii cu mesaje de susținere și încurajare după ce îndrăgita vedetă și-a dezvăluit diagnosticul.


Chelsea Handler a scris: "Te iubesc, Jane. Mă gândesc la tine, mereu".

Naomi Campbell a adăugat: "REGINA GRAȚIEI. @janefonda îți mulțumesc , chiar și în aceste momente dificile pe care le împărtășești cu Noi . Este atât de important să ai o mentalitate pozitivă !!! Și tu o faci , GODBLESS !!! Gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine ...".

Potrivit cancer.net, rata generală de supraviețuire pentru persoanele din SUA cu limfom non-Hodgkin este de 73%.

Fonda a declarat pentru British Vogue în 2019 că a avut "mult cancer" din cauza unei serii de apropieri de această boală.

 

6 lecții de la Jane Fonda pentru o siluetă de invidiat. Cum se menține în formă la 83 de ani


Autoproclamata "adoratoare a soarelui" a dezvăluit la acea vreme că "mergea frecvent la medicul  de piele și că un chirurg îi tăia lucruri".

Fonda și-a îndepărtat o excrescență canceroasă de pe buză la începutul anului 2018 și a fost văzută purtând un bandaj în timp ce promova sezonul 4 al serialului "Grace and Frankie" de la Netflix.

Vedeta din "Monster-in-Law" a avut, de asemenea, o o altă întâlnire cu cancerul în 2010, când i s-a îndepărtat o mică tumoare de la sân în timpul unui control de rutină, notează Pagesix.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel