Ce se întâmplă când murim? Jane Fonda, răspuns fascinant, la 83 de ani: „Nu mi-e frică de moarte, dar mi-e teamă să nu am regrete”

Data publicării:
Jane Fonda, Captură Foto Youtube
Descriere foto: Jane Fonda, Captură Foto Youtube

La 83 de ani, Jane Fonda a avut destul timp să mediteze la cele mai grele întrebări despre viață, motiv pentru care a oferit un răspuns fascinant la întrebarea „Ce crezi că se întâmplă când murim?”, care i-a fost adresată în timpul ultimei sale apariții în The Late Show cu ​​Stephen Colbert.

La început, vedeta  din serialul Grace și Frankie a făcut o pauză și a zâmbit. „Cred că rămâi energetic alături de oamenii care te-au iubit, motiv pentru care este atât mai important să fii iubit decât să iubești”, a spus ea. „Dacă oamenii te iubesc, atunci rămâi în memoria lor energetic.”

 „Știi, îl simt tatăl meu energetic destul de des”


De-a lungul vieții, Fonda a învățat cum este să fii iubit și să iubești, dar după ce a fost căsătorită de trei ori, și-a dat seama că este posibil ca tipul romantic de iubire să nu fie pentru ea. Asta a făcut-o în cele din urmă să divorțeze de al treilea soț, Ted Turner, și să aleagă singurătatea.

6 lecții de la Jane Fonda pentru o siluetă de invidiat. Cum se menține în formă la 83 de ani

„Mi-am dat seama că nu mi-e frică de moarte, dar mi-e teamă să nu am regrete”, a spus ea în martie pentru Harper’s Bazaar. „Abia când am fost în cele din urmă singură la 62 de ani am început să mă simt completă, să simt că eram acolo unde trebuia să fiu”.

De atunci, a făcut tot posibilul să trăiască pentru ea și pentru planetă, ca activistă Green New Deal și administrator al Fire Drill Fridays din Washington DC „Cu cât poți fi mai intenționat cu privire la modul în care trăiești, cu atât mai bine”, a spus ea. . „Nu-ți poți face viața mai lungă, dar o poți face mai profundă ... fiind intenționată”.

 

 

 

Jane Fonda este fiica legendarului actor Henry Fonda, dar inițial nu prea era interesată să calce pe urmele tatălui ei și a lucrat ca model după facultate. În cele din urmă, a îmbrățișat calea tatălui său și a urmat o carieră de actor foarte reușită,  care i-a adus două premii Oscar. Fonda a practicat balet până la 40 de ani, când s-a accidentat la un picior.
În anii 1970, majoritatea sălilor de sport erau destinate bărbaților. Jane Fonda deschis o sală de sport extrem de reușită pentru femei, apoi a publicat Cartea de antrenamente a lui Jane Fonda. Videoclipurile cu exercițiile vedetei au continuat să vândă în  peste 17 milioane de exemplare. Fonda a fost clasată pe locul 9 pe lista celor mai sexy  100 de femei din toate timpurile, în 2011. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel