Iulia Albu, victima bullying-ului în perioada copilăriei: „Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă”

Data publicării:
Iulia Albu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa foto Instagram

Iulia Albu a dezvăluit că a trecut clipe grele în perioada adolescenței. Aceasta s-a luptat cu bullying-ul și a dezvăluit cum a reușit să treacă peste. 

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete din România pentru aparițiile ei publice neobișnuite. Creatoarea de modă a îmbrăcat mereu ținute extravagante, scoase din tipare care i-au adus uneori și comentarii negative. 


În plus, Iulia Albu este cunoscută pentru comentariile acide pe care le face la adresa vedetelor din România. 

 

Citește și: Drama neștiută a Iulianei Tudor. Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele


Dar puțini oameni cunosc traumele cu care aceasta trăiește din perioada copilăriei, pe când a fost victima bullying-ului. Iulia Albu spune că a învățat cu timpul cum să nu se mai simtă atacată de cuvintele răutăcioase din jur. 


„Fiind o persoană care a dărâmat destule mituri, am fost mereu concentrată pe a impune propria estetică şi propriile valori. A existat însă o lungă perioadă în care am avut parte de bullying. Cred că oricine trece prin ce am trecut eu înțelege că dintr-o asemenea situație nu poți ieși niciodată câștigător. Si este ok. Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă. Secretul este să ALEGI ca dintr-un anumit moment încolo vocile care te-au rănit sa devină zgomot de fundal si nimic mai mult”, a declarat Iulia Albu pentru Unica.ro.

 

Citește și: Andreea Tonciu nu își mai duce fetița la grădiniță. Care este motivul pentru care vedeta a luat această decizie


Iulia Albu susține tare mult naturalețea și spune că viața pe rețelele de socializare este foarte periculoasă deoarece acolo se promovează perfecțiunea și doar un anumit tipar de frumusețe. 

 

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol. Vedeta s-a confesat fanilor: ”Nu mai resist!”


„Naturaleţea este şi va fi mereu apreciată. Viaţa se trăieşte în afara Instagramului. Când ajungi să traieşti însă, pe aceste platforme, lucrurile devin periculoase. Frumuseţea nu este dată de înălţime, greutate, simetrie. Frumuseţea este o simfonie unică pentru fiecare dintre noi. Asemenea unei orchestre, ea nu poate performa în lipsa dirijorului”, a mai adăugat vedeta.

 

Citește și: Carmen Tănase: Nu am COVID și nu sunt nici antivaccinistă convinsă! Probabil că e mare tristețe că nu e adevăratGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience