Carmen Tănase: Nu am COVID și nu sunt nici antivaccinistă convinsă! Probabil că e mare tristețe că nu e adevărat

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase, captură foto TV
Descriere foto: Carmen Tănase, captură foto TV

Carmen Tănase nu a fost diagnosticată cu virusul SARS-CoV-2. Joi seară, a făcut noi declarații.

„Nu am nici SARS-CoV-2 și nu sunt nici antivaccinistă convinsă. E un fake news de la început până la sfârșit. Probabil că e și mare tristețe că nu e adevărat”, a spus Carmen Tănase, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu.

„M-a sunat o prietenă să mă întrebe ce fac, cum mă simt și dacă am nevoie de ceva. Și am spus că sunt în regulă, dar ce s-a întâmplat? Și a zis, păi, cum, am înțeles că ai COVID. Nu, nu am!”, a explicat Carmen Tănase. 

„Am avut un spectacol afară, în aer liber, a fost destul de frig. Am răgușit. Mi se întâmplă frecvent când joc în frig. Am cam rămas fără voce. Mi-a curs puțin nasul. Imediat, am dat telefon la teatru, pentru că mai aveam două spectacole. Pe vremea mea jucam și cu 40 temperatură, acum lucrurile s-au schimbat. S-au înlocuit două spectacole. Mi-am făcut test. A fost negativ. Mă bucur că e negativ, nu mai e nevoie de certificatul verde. Și dacă aș fi trecut prin boală, tot nu l-aș fi folosit”, a mai spus Carmen Tănase, care a spus că și miercuri seară a mai făcut un test, care a fost tot negativ. 

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel