Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol. Vedeta s-a confesat fanilor: ”Nu mai resist!”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol le-a povesti fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă în această perioadă.

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășeșste cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor că trece printr-o perioadă  ciudată și că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Mai exact, Gina Pistol a povestit că se simte epuizată și că durerile de cap nu-i dau pace nici măcar în timpul nopții.

„Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de „chefless”. Abia mă trezesc noaptea de foarte multe ori de altfel, ca să-mi hrănesc fiica, abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să ma duc la casă să văd cum sunt lucrările. Nu știu ce să fac ca să am o altă stare.

Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Eu nu doar într-o poziție bună. Am probleme cu cervicala și din cauza asta mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog spuneți-mi. Nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri și când vine un val de durere, îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

 

Cu ce probleme s-a confruntat vedeta în timpul sarcinii

 

Vedeta a trecut prin momente cumplite în timpul sarcinii, având dureri cumplite, pe care le-a ascuns chiar și de mama sa.

Recent, frumoasa blondină  a dezvăluit că a avut probleme serioase pe parcursul celor 9 luni de sarcină și a experimentat dureri insuportabile. Fosta prezentatoare de la Asia Express a declarat că nu și-a împărtășit suferința cu nimeni, pentru a nu-i îngrijora pe cei dragi.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții’, a declarat Gina Pistol, potrivit VIVA.

 

Citește și:Celia este însărcinată. Artista va deveni mămică pentru a doua oarăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel