Andreea Tonciu nu își mai duce fetița la grădiniță. Care este motivul pentru care vedeta a luat această decizie

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu s-a hotărât să nu-și mai ducă fetița la grădiniță. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie.

Viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când a apărut în viața ei, Rebecca. Vedeta este extrem de mândră de fiica ei și a lui Daniel Niculescu. Fiica vedetei are vârsta de 5 ani,  dar cu toate astea Andreea împreună cu soțui său au hotărât să nu mai ducă pe fetiță la grădiniță. Motivul este chiar situația pandemică actuală. Bruneta se teme pentru viața micuței, astfel că a decis ca în această perioadă să rămână acasă.

''Am scos-o de la grădiniță deoarece ea este un copil foarte sensibil și toate bolile le ia imediat, fiind și anotimpul rece sunt foarte multe viroze, plus coronavirus, mi-am pus un semn de întrebare și am zis că trebuie să stea cu mine acasă. Ei îi place cel mai mult din lumea asta să stea cu mine acasă, este dependentă de mine, cum și eu sunt dependentă de ea. Stăm împreună, facem activități, o duc la balet, o duc engleză și la dansuri'', a declarat Andreea Tonciu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Andreea Tonciu își dorește operații estetice în valoare de 60 de mii de euro

 

Andreea Tonciu a fost criticată ani la rând pentru nasul ei. Vedeta spune că înainte de a deveni vedetă nu era complexată de acel aspect dar din cauza comentariilor negative ajunsese să se vadă urâtă. A sunat imediat medicul și a trecut peste frica pe care o avea. Andreea Tonciu are implant mamar și acid în buze.


„Începuse multă lume să mă jignească și la televizor mi se vedea mult mai mare (n.r. nasul). Eram într-o seară în oglindă, mă machiam și mă vedeam urâtă. Atunci am zis că trebuie să-mi operez nasul. Am pus mâna pe telefon și am vorbit cu medicul și i-am spus că daca nu-mi face luni programare, eu nu ma mai operez. M-am dus în Turcia și luni m-am operat”, a declarat Andreea Tonciu la Teo Show. 


Andreea Tonciu își dorește și alte operații estetice. Vedeta a făcut un calcul, iar schimbarea ei de înfățișare ar costa în total câteva zeci de mii de euro. 


„Trebuie să mă operez să-m fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-și fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani.  Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-și fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică”, a dezvăluit vedeta la Kanal D. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel