Drama neștiută a Iulianei Tudor. Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele

Data publicării:
Iuliana Tudor, foto TVR1
Descriere foto: Iuliana Tudor, foto TVR1

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, însă puțini sunt cei care știu ce dramă ascunde în spatele zâmbetului său molipsitor.

Iuliana Tudor  moderează de ani buni  emisiunea „O dată-n viaţă” de la TVR și este iubită de milioane de români. Cu toate astea, vedeta ascunde o dramă de nedescris. Recent, prezentatoarea TV și-a deschis sufletl și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, care au marcat-o profund. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre mama ei, care se află de ani de zile țintuită într-un scaun cu rotile. 

Vedeta a povestit că mama ei a ajuns în scaunul cu rotile când ea avea doar trei anișori, în urma unei operații la coloană.

„Eu aveam 3 ani când mama deja avea probleme de sănătate. A avut o operaţie pe coloană şi a rămas cu o problemă motorie la ambele picioare. A stat vreo doi ani numai prin spitale. Şi azi face recuperare de două ori pe an. Mama m-a trimis la bunica când eram mică. Este o femeie foarte puternică. Am vrut să mă fac medic pentru ea ca să o fac bine. Tatăl meu este şi el un erou”, a povestit Iuliana Tudor cu lacrimi în ochi.

 

Cu toate astea, Iulliana Tudor a precizat că mama ei este o femeie extrem de puternică și că se înteleg de minune, ea fiindu-i și cel mai bun model în viață.

 

 „Mama mea este cel mai puternic om de pe pământ și sunt fericită că am șansa să fiu fiica ei! Şi de mama şi de tata sunt legată în egală măsură. Avem o relație specială. Le datorez enorm și îi iubesc dincolo de cuvinte”, a declarat Iuliana Tudor.

 

Iuliana Tudor, siluetă impecabilă la 44 ani

 

Starea vârstei împlinite, 44 de ani, este sinonimă cu liniștea, echilibrul, bucuria și împăcarea cu tot! Despre ce a învățat din pandemie, dar și care este secretul unei siluete de invidiat, Iuliana Tudor a vorbit într-un scurt interviu pentru DC News.

DC News: Care a fost cea mai importantă lecție pe care v-a învățat-o pandemia?

 

Iuliana Tudor: Să mă bucur de azi! De acum! Și trăiesc! Să fiu mai prezentă în viața mea! 

 

DC News: Arătați foarte bine la cei 44 de ani. Care este secretul Iulianei Tudor? Cum faceți să opriți timpul și să întineriți?

 

Iuliana Tudor: Muncesc, iubesc, mă bucur de orice, fac mișcare, am grijă ce mănânc și beau, și îmi țin inima bună! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel