Irina Loghin, truc pentru SLĂBIT. Ceaiul pe care îl bea în fiecare dimineață: „Este cel mai bun”

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Loghin, foto Facebook
Descriere foto: Irina Loghin, foto Facebook

Irina Loghin a dezvăluit ce bea dimineața pentru a se menține în formă, la 82 de ani.

La 82 de ani, Irina Loghin este într-o formă de zile mari. Artista își păstrează în continuare silueta silfidă, dar și energia la cote maxime, prin consumul unui aliment minune. Ea îl adaugă în fiecare dimineață în ceai.


“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la “Vorbește lumea”.

Mai mult, vedeta spune că această plantă a ajutat-o și în perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus. 


“Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus ea, potrivit România TV.


Cătina este considerat un aliment minune pentru imunitate

„Pe primul loc în topul alimentelor bogate în vitamina C, cătina conține 2500 mg per 100 grame de produs, motiv pentru care a fost numită „ginsengul românesc”. Pentru ca asimilarea cătinei să fie în proportie cât mai mare, recomand să fie mâncată în stare crudă, combinată cu miere. În plus, mai poate fi consumată sub formă de ceai infuzat, pastă sau ulei.

Așadar, aceste alimente ar trebui consumate nu numai în perioada sezonului rece, ci introduse în dieta noastra pe tot parcursul anului. O alimentație corectă ne poate scăpa de foarte multe probleme de sănătate. De aceea trebuie să nu ținem diete pe timp scurt, ci să ne schimbăm complet stilul de viață și să căutăm alimente de calitate.). Nu trebuie să uităm că un aspect foarte important este să avem un program echilibrat de odihnă, muncă și sport”, a declarat nutrișionistul Wasim Nazer pentru Spectacola. 


Irina Loghin aleargă în fiecare zi

Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să fie în cea mai bună formă la 82 de ani. Artista duce un stil de viață sănătos și a dezvăluit câteva dintre secretele sale legate de acest aspect. 


Irina Loghin face zilnic mișcare, artista susține că aleargă 15 km în fiecare dimineață. În plus pentru a avea un ten frumos chiar și la 82 de ani, vedeta susține că nu adoarm niciodată machiată și folosește ulei de măsline pentru a-și hidrata fața.


„Da, alerg în fiecare dimineaţă, nu mă apat niciodată de la asta. Alerg 15 kilometrii pe zi. Tenul îl îngrijesc cu ulei de măsline. Mă demachiez şi îmi dau cu ulei de măsline”, a declarat Irina Loghin, la Acces Direct, în urmă cu mai mult timp.


Irina Loghin a dezvăluit și ce reguli are pentru regimul ei alimentar. Artista de muzică populară a renunțat la carne de acum 50 de ani. În schimb, aceasta mănâncă pește, dar foarte rar. 


„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel