Ionuț Ungureanu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit membrul trupei Provincialii : “A fost operat de…”

Data publicării:
Sursa foto: Ionuț Ungureanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ionuț Ungureanu, instagram

Ionuț Ungureanu, membrul trupei Provincialii, a ajuns de urgență pe masa de operație. 

Ionuț Ungureanu, membrul trupei Provincialii, a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce a fost mușcat de un câine. Din nefericire, artistul a fost nevoit să recurgă la intervenția chirurgicală pentru a-și salva degetul. Managerul trupei din care face parte a fost cel care a dat toate detaliile despre starea artistului de sănătate. 

Ionuț Ungureanu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost mușcat de un câine

Se pare că Ionuț Ungureanu  a dorit să mângâie un ciobănesc mioritic, moment în care patrupedul l-a mușcat de mână. Odată ajuns la spital, medicii s-au gândit să-i amputeze degetul, însă au decis ulterior să încerce reconstrucția acestuia. Deși starea artstului este una bună în prezent, recuperarea va fi destul de grea.

„Se dorea amputarea”

‘’A pus mâna, într-un mod total neinspirat, asupra unui câine care, din păcate, la interpretat greșit și l-a mușcat destul de rău. A fost nevoie de o intervenție pentru reconstruirea degetului. Ce avem noi de învățat de aici? Fiți infinit mai precauți decât Ionuț că putea fi mult mai rău. Câinele era un ciobănesc mioritic.

Se putea întâmpla mult mai rău. A ajuns la spital la Brașov, după a plecat la București. Acolo a fost operat. Inițial, se dorea amputarea. Slavă Domnului că echipa de la București a decis reconstrucția și nu amputarea degetului. E bine, e ok. Am vorbit cu el, a fost pansat. Recuperarea e de durată, dar e pe drumul cel bun’’, a declarat managerul trupei Provincialii pentru Antena Stars.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce și-a operat sânii. „Toată noaptea am fost pe perfuzii”. Cum se simte vedeta

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Răzvan Munteanu a răbufnit, după ce a fost acuzat de țepe pe piața crypto. Ce spune soțul Deliei: „Eu știu în ce am investit”

Laura Lavric, adevărul despre divorț. Motivul pentru care s-a căsătorit cu fostul soț: „Trebuia să mă mărit”

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel