Răzvan Munteanu a răbufnit, după ce a fost acuzat de țepe pe piața crypto. Ce spune soțul Deliei: „Eu știu în ce am investit”

Data publicării:
Sursa foto: Răzvan Munteanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Munteanu, instagram

Răzvan Munteanu a făcut primele declarații, după ce a fost acuzat de țepe pe piața crypto.

Răzvan Munteanu, un cunoscut om de afaceri, dar și soțul Deliei, a răbufnit, după ce a fost acuzat că a dat țepe pe piața crypro. Bărbatul a fost acuzat că ar fi investit mare parte din economiile familiei, adică banii câștigați de Delia din concerte și alte contracte în cryptomonede.

Sătul de toate speculațiile apărute, soțul Deliei a făcut și primele declarații cu privire la acest subiect.

Răzvan Munteanu: „Fiecare să investească fix cât își permite să piardă”

„Este o minciună grasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor!   Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto„, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Răzvan Munteanu.

Răzvan Munteanu:  „Nu ești investitor, ci speculant”

Răzvan Munteanu a explicat cum stau lucrurile, de fapt.

„Dacă oameni apropiați m-au întrebat, eu le-am spus în ce am investit, dar momentele în care am făcut-o diferă. Nu am cunoștință de vreun apropiat care să nu știe situația în detaliu sau să acuze în vreun fel. Dacă îți arăt telefonul, am o sută de mesaje de mulțumire când e Crypto pe creștere.

Când scade, se supără toată lumea.  Sunt foarte multe variabile de care trebuie să se țină cont. Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Dacă ai investit într-un proiect, și ești deranjat că nu scoți după șase luni, înseamnă că nu ești investitor, ci speculant. E mare diferență! Dacă nu ai măcar patru ani într-un proiect, înseamnă că ai un interes pur speculativ”, a mai spus soțul Deliei.

 

„Trebuie să știi când să intri și când să ieși”

Soțul Deliei a ținut să transmită și un mesaj dur pentru cei care speculează tot felul de informații.

„Dacă oamenii se iau după un lider de opinie în domeniu care și-a arătat niște rezultate pozitive, fie că el este Răzvan Munteanu sau altcineva, nu este suficient.Trebuie să-și facă și research-ul propriu și să ia, până la urmă, o decizie proprie. Nimeni nu poate fi responsabil pentru deciziile investiționale ale unei persoane. Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Orice profesor de economie îți poate spune că un plan investițional minim este pe o perioadă de patru ani.Sau că planul este între patru și zece ani, nu câteva luni. Dacă rămâi pe câteva luni ești speculant, nu investitor. Repet, trebuie să știi când să intri, când să ieși. Pentru că se deduce din contextul următor că, pentru câteva luni, dacă intri și ieși ești speculant și trebuie să stai câțiva ani„, a încheiat Răzvan Munteanu pentru sursa citată mai sus.

Citește și: „Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel