„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Data actualizării: | Data publicării:

Cântăreața de muzică populară Anamaria German a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. De 9 ani, artista este în scaunul cu rotile.

Cântăreața de muzică populară Anamaria German a trecut prin momente de coșmar, în urmă cu nouă ani. Artista a suferit un accident cumplict, care a imobilizat-o în scaunul cu rotile. Ulterior, Anamaria a urmat multe tratamente pentru a-și recupera din funcții. 

Anamaria German: ”Am rămas paralizată pe viață”

Artista a povestit că viața ei s-a schimbat complet în urma accidentului. A vrut să recurgă la mai multe operații, însă medicii au fost foarte rezervați. 

„Au trecut 9 ani, în 31 mai. Au fost atât de plini, încât mi se pare că a trecut o viață. Mi-ar trebui zile să vorbesc despre ei – un accident rutier în care eu am fost singura victimă. Da, am rămas paralizată pe viață, dar în timp făcând multă recuperare am recăpătat unele funcții.„, a declarat Anamaria German pentru fanatik.ro

”Când ești disperat și nu cunoști mai nimic, te legi de orice, chiar cu riscuri”

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că intervenția chirurgicală era foarte costisitoare și nici nu avea garanția că va avea rezultate bune.

„Da, era vorba de o operație, care era și foarte costisitoare, dar ulterior, am înțeles că nimeni nu te operează cu garanții, iar în acel moment, au fost câteva clinici ce cereau bani, fără să aibă vreo asumare. În timp am înțeles cum funcționează și toată treaba asta cu acei agenți care recrutează oameni.

Făcând și cercetări în clinicile de specialitate, vorbesc și cu alți pacienți ca mine, am înțeles că momentan nu există vreo operație sigură, vreo metodă ce ne ar pune pe picioare pe cei în situația mea. La început când ești disperat și nu cunoști mai nimic, te legi de orice, chiar cu riscuri.”, a mai spus artista.

Anamaria German a recunoscut că familia i-a fost aproape în cele mai grele momente.

„Tot timpul familia mi-a fost alături, ei m-au sprijinit cel mai mult. Suntem foarte uniți, ne sprijinim reciproc.”, a spus cântăreața.

Vedeta a precizat că nu a mers la psiholog și speră într-o minune de la Dumnezeu.

 Nu, nu am mers la psiholog – medicii nu cred pentru că am vid pe coloană, dar eu zic că Dumnezeu poate face o minune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel