Ana Morodan, primele declarații după ce și-a operat sânii. „Toată noaptea am fost pe perfuzii”. Cum se simte vedeta

Data publicării:
Sursa foto: Ana Morodan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Morodan, instagram

Ana Morodan a avut o primă reacție, de pe patul de spital, după ce și-a operat sânii. 

Ana Morodan s-a plâns în repetate rânduri de bustul generos cu care a fost înzestrată și de problemele de sănătate pe care le are din cauza acestora și, mai exact, dureri foarte mari de spate. În acest sens, contesa digitală și-a exprimat de mai multe ori public dorința de a face o operație de micșorare a bustului. 

Zis și făcut! Blondina și-a luat inima în dinți și s-a lăsat pe mâna medicilor. Între timp, aceasta a ținut legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare și le-a povestit cum decurge totul, pas cu pas. După intervenția de mastopexie cu lipotransfer și plasma arson, care i-a ridicat sânii prin lifting, Ana Morodan și-a anunțat fanii că se simte bine și nu a simțit când i s-a administrat anestezia. 

”Hei! Am ieșit din operație. Nici n-am simțit când mi s-a făcut anestezie, n-am știut. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul e absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe pentru că m-au liniștit, pentru că mi-au explicat toate lucrurile pas cu pas. Sunt bine, sunt foarte bine. Mâine pot să plec acasă și pot să fac și lucruri, pot să ridic și mâna”, a spus Ana Morodan pe pagina sa de Instagram, imediat după operație.

Ana Morodan: „Toată noapte am fost pe perfuzii”

În această dimineață,  „Contesa digitală” le-a mărturisit fanilor că poate să își miște brațele și, deși nu a dormit foarte bine, starea ei este una bună și abia așteaptă să fie externată și să meargă acasă. 

„Nu știu cât de coerentă am fost ieri după anestezie, dar astăzi sunt foarte bine. Și ieri am fost bine. Toată noapte am fost pe perfuzii. Nu m-a durut, doar am simțit o presiune, dar acum nu o mai simt așa tare. Sunt bine și gata să merg acasă.  Nu prea am dormit bine azi-noapte, dar era firesc. Vă mulțumesc pentru toată energia pozitivă.”, a spus Ana Morodan pe rețelele de socializare.  

Ce spunea Ana Morodan despre operațiile estetice

„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel