Ioniță de la Clejani, umilit de Fulgy pe internet: „Stai jos, lăutare!” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Fulgy, fiul Clejanilor, și-a pus din nou părinții într-o postură delicată. Proaspăt externat de la o clinică de reabilitare, tânărul și-a filmat tatăl în timp ce îl umilea.

UPDATE: Ioniță de la Clejani ar fi fost bătut de fiul său Fulgy. A fost chemată poliția

 

 

Filmarea a șocat pe toată lumea, în special pentru reacția neputincioasă a lui Ioniță din Clejani, disperat să găsească un mod de a se înțelege cu fiul său. 

Fulgy a izbucnit în lacrimi la televizor. Fiul Clejanilor, mai sincer ca niciodată: ”Le-am distrus ani din viață părinților mei”

În clipul video postat de Fulgy pe Tik Tok, cei doi se află la o masă, într-un restaurant. Pe fundal se aude vocea lui Fulgy, care își întreabă tatăl ce face, moment în care Ioniță din Clejani se ridică de la masă și amenință că pleacă dacă acesta îl mai filmează.

Ioniță de la Clejani, gest disperat, după ce Fulgy a fost internat la psihiatrie: "L-am rupt și l-am aruncat la gunoi"

„Omul asta vrea să mă pastileze. Nu îi fac nimic, vreau permisul înapoi doar”, a scris fulgy în descrierea clipului.

Vă redăm, mai jos, dialogul dintre Fulgy și tatăl său

 

Fulgy: Ce faci? 

Ioniță din Clejani: Mă ridic și plec.

Fulgy: Pleacă de aici. Ai pastile la tine? Păi ce ești tu? Păi stai jos, lăutare. Fără live, e Story. 

 

 

Discuția în contradictoriu a durat aproape un minut, timp în care Ioniță încerca să-și convingă fiul să nu îl mai filmeze. 

@ad_officiall17

Fulgy ii da înjosire lu taicasu #f #diicot #foryou #fyp #fypシ #foryoupage #fulgyro #fulgyyy_17 #fypp

♬ sunet original - AD


Cel mai probabil, Ioniță din Clejani și-a dorit să aibă un dialog cu fiul său, în urma declarațiilor acestuia de ieri, în care și-a jignit părinții, numindu-i "Niște lăutari care cântă după ureche".

Fulgy, primele declarații după ce a fost externat din clinica de reabilitare: „Am dispărut pentru că am vrut să dispar”

Mai exact, într-un IG Story, Fulgy și-a caracterizat părinții ca fiind doar "niște lăutari" , care cântă după ureche. Cu siguranță, aceste vorbe i-a durut extrem de mult pe cei care i-au dat viață și care l-au educat cum au știut mai bine.

“Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata!

Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare realizată în timp ce era în cada plină cu apă.

 

Fulgy, prins drogat la volanul bolidului său

 

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost oprit de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel