Fulgy a izbucnit în lacrimi la televizor. Fiul Clejanilor, mai sincer ca niciodată: ”Le-am distrus ani din viață părinților mei”

Data publicării:
Fulgy, foto Instagram
Descriere foto: Fulgy, foto Instagram

Fulgy este unul dintre cei mai controversați artiști din România. Acesta a început să plângă după ce a fost acuzat de sora lui vitregă că ar fi amenințat-o. 

După ce și-a petrecut trei săptămâni departe de lumina reflectoarelor, Fulgy a revenit cu un nou scandal. Acesta este acuzat de sora lui vitregă că ar fi amenințat-o. Ramona de la Clejani susține că Fulgy îi cere să spună public că de fapt nu este fiica lui Ioniță și a mințit în tot acest timp. 


Fulgy a intrat în legătură directă în cadrul emisiunii Acces Direct și a izbucnit în plâns deoarece spune că nu vrea să își mai supere părnții și nu vrea să mai fie implicat în niciun scandal. 


”Să mă asculte și Ramona individa asta, vreau să fie foarte atentă la ce spun în următoare secunde. Sunt pe stradă și deja tremur de nervi pentru că îmi afectați imaginea, în al doilea rând dacă cineva în România mai îndrăznește să se lege de familia mea, jur că ameninț cum am amenințat-o pe ea de la criminal, șmecher... Situația stă în felul următor, eu am niște probleme în momentul de față, nu am nevoie să tremur în loc să fiu fericit. Ascultați-mă ce vă spun, toată România, am lacrimi în ochi, vă rog să mă ascultați”, a spus Fulgy la Acces Direct.


Fulgy a fost implicat în ultima perioadă în multe scandaluri. Acesta a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, iar după aceea a adus jigniri și acuzații grave la adresa lui Alex Velea. Imediat după ce a revenit în lumina reflectoarelor acesta a fost prins cum conducea mașina tatălui său fără a avea permis de conducere. 


„Eu promit să nu se mai repete să mai intre cineva peste dvs. în platou, această individă dacă recunoasște că s-a folosit de imaginea tatălui meu, să recunoască și îi cumpăr eu casă la copiii ei, mă jur că mă țin de cuvânt, vă rog frumos nu-mi mai afectați situația părinților mei, le-am distrus ani din viață, nu vreau să mai fie nefericiți”, a mai spus el în direct.

 

Citește și: Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce s-a speculat că el și Viorica diorțează: "Nu ne este ușor"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel