Fulgy, primele declarații după ce a fost externat din clinica de reabilitare: „Am dispărut pentru că am vrut să dispar”

Data actualizării: | Data publicării:
Fulgy, foto Instagram
Descriere foto: Fulgy, foto Instagram

Fulgy neagă zvonurile că ar fi fost internat la clinica de reabilitare din Grădiștea. 

Fulgy a fost oprit săptămânile trecute de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.


A urmat apoi o serie de declarații controversate, atât din partea lui Fulgy, cât și din partea părinților acestuia. S-a ajuns cu plângeri la poliție și, la un moment dat, s-a vehiculat chiar faptul că tânărul ar fi internat la psihiatrie. 


Fulgy a dispărut din lumina reflectoarelor timp de trei săptămâni, iar în mediul online s-a vehiculat că acesta ar fi internat într-un centru de reabilitare. 


Fiul Clejanilor a revenit acum și a oferit primele declarații. Artistul neagă zvonurile că ar fi fost la centrul de reabilitare din Grădișeatea și spune că a stat acasă cu familia pentru că a vrut să renunțe la rețelele de socializare. 


„Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori cum te ridic, e important cum te ridici. Este vorba despre aproximativ acum un an atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise acum o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut. În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.


Fulgy este conștient de greșelile pe care le-a făcut în trecut și le dă un sfat tinerilor care au luat-o pe un drum greșit. Acesta îi sfătuiește pe toți care consumă substanțe interzise să renunțe și să apeleze la ajutorul persoanelor specializate. 


„În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui că orice problemă pe care o am port să vorbesc cu el. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu subtanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori. E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât am putut să răspund. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (...)”, a mai spus fiul Clejanilor.

 

Citește și: Fuego și-a petrecut onomastica la doctor: „Am stat vreo 3 ore la stomatolog”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel