Ioniță de la Clejani, gest disperat, după ce Fulgy a fost internat la psihiatrie: "L-am rupt și l-am aruncat la gunoi"

Data actualizării: | Data publicării:
Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram
Descriere foto: Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram

Ioniță de la Clejani a recurs la un gest incredibil, după scandalul cu Fulgy. Artistul nu a mai putut rezista.

De mai bine de trei săptămâni, în familia Clejanilor este multă tensiune, după ce fiul lor a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. După ce artistul și-a reclamat fiul la Poliție, tot mai multă lume l-a acuzat de faptul că nu a procedat corect. Ioniță de la Clejani nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce tot mai mulți oameni veneau la poarta lor. Din acest motiv, artistul a rupt interfonul și l-a aruncat la gunoi.

Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani, după ce ”a mințit” că nu l-a reclamat pe Fulgy la Poliție: "Nu pot să tolerez"

”Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat…

Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faci niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a spus Ioniță de la Clejani în emisiunea lui Cristi Brancu.

De asemenea, Ioniță a decis să nu mai fac nicio declarație cu privire la situația în care se află acum fiul său.

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

Imagini interzise cu Margherita de la Clejani. Vedeta a dansat lasciv pe mașina lui Fulgy /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel